Suport

Intrebari frecvente

Cum postez anunt?

Acceseaza tab-ul `Adauga job` din partea stanga, sus. Introdu in noua pagina detaliile jobului sau preia continutul unui anunt existent. Dupa ce ai completat toate campurile, apasa butonul `Salveaza`.

*Anunturile de videochat pot fi publicate doar sub denumirea "Model Videochat" sau "Hostess Videochat". Cuvintele cheie utilizate pentru astfel de anunturi trebuie sa faca referire strict la activitatea de Videochat.


Cat costa un anunt?

In functie de pachetul de anunturi dorit si caracteristicile acestuia, pretul poate varia. Pentru mai multe detalii acceseaza pagina `Angajatori` de pe site sau contacteaza Serviciul Clienti la (+40) 317 104 224 sau hire@bestjobs.eu.


Cat timp este activ un anunt?
Anunturile de angajare sunt prezente pe site timp de 1/3/5/10/50 saptamani, in functie de tipul de anunt ales.

Care este diferenta intre tipurile de anunturi?
The job type influence the number of keywords added to the job, locations in which you can promote the ad and weeks on site, thus the reach and number of received Cvs.

Keywords/ locations/ weeks:

Diamond: 50

Platinum: 10

Gold: 5

Silver: 3

Bronz: 1

Pay per contact (Freemium): 3

Want to recruit without upfront costs? Choosing Freemium type you activate the ad for free. The contact data of the applicants are blocked, meaning you can choose to unblock only desired candidates, starting with 8 euro.

Cum platesc?

Poti efectua plata online, cu card prin ordin de plata la orice banca sau numerar.
Pentru a efectua plata online urmeaza pasii selectand `vreau sa platesc cu card` in partea de jos a paginii de generare proforma.
Daca alegi sa achiti cu ordin de plata, gasesti pe factura proforma pe care o primesti pe adresa de e-mail cu care esti inregistrat, toate datele firmei noastre, de care ai nevoie pentru a face plata. Pe baza facturii proforme poti efectua plata in termen de 7 zile de la data emiterii la orice banca cu un ordin de plata.
Plata in numerar poate fi facuta la orice sucursala Unicredit Tiriac (te rugam sa prezinti o copie printata a facturii proforme pe care vrei sa o achiti), prin completarea unui formular de depunere numerar sau la orice Oficiu postal, prin mandat postal.


Cum functioneaza serviciul Cautare CV?

Adauga un loc de munca nou in functie de nevoile de recrutare, poate sa fie si un anunt Freemium. Dupa activare ti se va oferi lista de candidati potriviti in functie de criteriile adaugate. Poti vedea lista de candidati potriviti si la locurile de munca deja adaugate apasand pe Filtreaza/Cauta pe cardul anuntului.
Poti modifica criteriile de filtrare pe parcurs.
Alege CV-urile ale caror date vrei sa le deblochezi si esti informat in procesul deblocarii de costul Cv-ului. Pretul porneste de la 8 euro si poate varia in functie de experienta candidatului.
Da calificative CV-urilor pentru a le filtra mai usor ulterior. Toate CV-urile vizualizate la care nu ai dat calificativ sunt in lista "Salvat".


Cat timp raman CV-urile stocate in cont?
CV-urile raman stocate in cont pe timp nelimitat.

Cum schimb parola?

Acceseaza tab-ul `Contul meu` din coltul din dreapta sus si apoi mergi pe linkul `Setari cont`. Apasa pe butonul `Modifica` din dreptul sectiunii `Parola` din coloana din stanga. Scrie parola noua si apasa `Salveaza`.


Cat timp sunt valabile serviciile BestJobs?
Serviciile BestJobs sunt valabile 24 luni din momentul achizitionarii acestora.

Nu am gasit raspuns la intrebarea mea