S.C. PET STUFF CONSULT SRL

5.00 od 1 ocene

București,

Prijavite se

Clinica Veterinara Pet Stuff asigura servicii veterinare complete pentru Bucuresti, Ilfov, Arges, Giurgiu si Ploiesti.

Fondata in decembrie 2009 de catre medicii veterinari Dr. Ruxandra Tenia si Dr. Cristian Cristea , acest centru medical veterinar a ajuns un punct de referinta in Bucuresti datorita serviciilor medicale la standarde internationale prestate de catre Medicii Veterinari care isi desfasoara actvitatea in cadrul clinicii.

Medicii nostri ofera pacientilor care ne calca pragul cele mai noi tehnici de diagnostic, tratamente personalizate pentru fiecare pacient, reusind astfel sa creasca calitatea si durata vietii, motiv pentru care avem foarte multi pacienti geriatrici, trecuti de 10 ani, care acum pot beneficia de anestezii si interventii chirurgicale cu riscuri minime.

Motto-ul nostru 'Din respect pentru viata' este aplicat zilnic in clinica Pet Stuff, nefiind important daca pacientii au blana, pene sau solzi.

Servicii oferite: clinica medical veterinara, ambulanta veterinara, farmacie veterinara, cosmetica, petshop, internat, pensiune animale, dresaj, dog taxi, dog walk si dog sau cat sitter.

Clinica noastra dispune de aparatura medicala de ultima generatie Analizoare biochimice si hematologice Idexx si Mindray, Ecograf Doppler Alpinion, Ecograf Mindray, Microscoape Optika si Olympus, monitoare pentru functii vitale cu capnografie, pulsoximetre, Aparat pentru Anestezie Inhalatorie Matrix VME2, Aparat pentru Anestezie Inhalatorie Drager, oftalmocop,otoscop, laringoscop, electrocauter, aspiratoare chirurgicale, custi pentru oxigenoterapie, injectomate, pompe de infuzie, sisteme de incalzire a perfuziilor, aparat pentru detartraj, refractometru, aparat pentru maurat hematocritul si hemoglobina.

Ambulanta Veterinara este dotata cu monitor de functii vitale pentru monitorizarea pacientilor pe timpul transportului, butelie de oxigen, injectomat, trusa de urgenta, saltea si patura incalzita, targa, sarbacana pentru tranchilizare la distanta, crosa de contentie caini, cusca captura caini si pisici, , custi de transport.

Dispunem de un internat si o pensiune cu o capacitate de 15 boxe fixe, dotate cu sisteme de scurgere pentru o igenizare rapida, un numar de 10 custi mobile pentru cazarea si internarea animalelor, lampi cu UV pentru sterilizare, mese si lampi de examinare in spatiul pensiunii, zona separata de cazare si internare a pisicilor, fata de zona pentru caini.

Avem contracte de parteneriat cu Scoala de dresaj Clubul Cainilor Utlitari si Facultatea de Medicina Veterinara Bucuresti

Ovaj poslodavac trenutno nema raspoložive poslove/smene.