Nivel cariera

Entry (0-2 ani)

Limbi vorbite

engleză, română, maghiară

Adresa/ adresele jobului

Salariu aproximativ brut oferit / luna in euro

1000 €

Acest anunt este inactiv, însă puteți trimite în continuare CV-ul Dvs. la aceasta companie

Assistant Manager Romániában és Magyarországon

Egy  Magyar anyanyelvu román / magyar munkatarsat keresünk, aki kimenő, pozitív és nagyon üzleti orientált. Ez a pozíció közvetlenül a Team Managerünkre vonatkozik, és egyéni felelősséget vállal mind partnerek, mind kliensekkel szemben, két országban.

Jo ember ismerő, az online marketing, a grafika és talán az informatika jó megértése nagyon hasznos lesz ebben a állásba.

A tevékenység

Cégünk segítséget nyújt a kis- és középvállalkozásoknak a román piacon, akik naponta telefonon vagy e-mailben lépnek velünk kapcsolatba. Csatlakoztatjuk őket igényeiknek megfelelő szakemberekkel, és válaszolunk kéréseikre, valamint rövid, de részletes írásos leírásaikat elkeszitjuk, amelyeket üzleti partnereinknek küldünk.

Egy online cég vagyunk a Piata Uniriiben Bukarestben. Három évvel ezelőtt Romániában kezdtük tevékenységünket, és most bővítijuk szolgáltatásunkat Európába, és mindent közvetlenül innen üzemeltetünk.

Elvárások

Tökéletes román és magyar nyelvtudás szóbeli és írásban természetesen követelmény, de a jelöltnek angolul is beszélnie kell.

Üzleti partnereink a könyvelők, az auditorok és az ügyvédek, és tudjuk, hogyan kommunikálhatunk ezekben a körökben.

Az Ön oktatási háttere támogatja az ehhez a pozícióhoz szükséges követelményeket.

Fizetés és juttatások

A megfelelő jelölt növekedni akar velünk, és cserébe fokozatosan növeljük felelősségüket és pénzügyi ösztönzésüket.

Ez a állás nagy rugalmasságot és növekedési potenciált kínál fiatal, nagyon dinamikus és lapos szervezetben. Ha megadja nekünk, amire szükségünk van, biztosítjuk, hogy minden lehetséges perspektívából maradjon tovabra is boldog.


  • Interviu online
  • We are only considering candidates who speak Hungarian, Romanian and English. Are you sure you wish to apply for this position?