Ce este BestJobs Learn?

Ce e #bestjobslearn?

Dacă ar fi să reducem totul la doar o frază, atunci #bestjobslearn are un singur scop: să te ajute să-ți găsești un job. Și să faci asta rapid. Și să fie unul bun, care măcar să te mulțumească, dacă nu chiar împlinească.

Concret, va fi un spațiu unde vom aduna toate sfaturile utile din piața muncii: de la redactarea CV-ului, abordarea interviului de angajare sau cum să faci primii pași în viața profesională, până la experiențe proprii din care ne dorim să înveți. Vom mai vorbi, printre altele, despre motivare ori despre curajul de a face schimbări atunci când e cazul. Despre momentul în care ar trebui să faci asta. Despre work-life balance. Despre colegi. Despre șefi. Despre subalterni, despre manageri, despre nepotisme. Sau despre cum nu ar trebui să stai la un job doar pentru că e…. călduț. 🙂

Dar despre ce nu vom vorbi?

Ce nu e #bestjobslearn?

Cu siguranță #bestjobslearn nu e locul unde tu vii să spui ”vreau job, cât îi salaru’!?” iar noi să te angajăm. Pentru că în primul rând BestJobs nu e o agenție de recrutare și în al doilea, chiar dacă ar fi, n-am angaja oricum oameni care ar spune fraza asta.

Așa că, dacă aveți curiozități despre viața profesională, le vom dezbate împreună în episoadele următoare.

Pe curând!