Livello di carriera

Junior (0-2 anni) , Media esperienza (2-5 anni)

Lingue parlate

inglese

Indirizzo(i) di lavoro

Stipendio lordo offerto (approssimativo)/ in euro al mese

100 €

Questo lavoro è inattivo, ma è ancora possibile inviare il tuo curriculum alla l'azienda.

Clientul nostru este o companie cu capital mixt, înființată la începutul anilor 2000 iar produsele pe care le comercializează se adresează mai multor industrii precum: automotive, alimentară, injecții mase plastice și altele. În acest timp a devenit furnizor principal pentru mai multe companii importante din România oferind stocuri Just In Time, eficientizând astfel livrarea produselor. Colaborând cu mai mulți furnizori, clienții companiei pot beneficia de o gamă variată de produse și servicii.

Dacă vă doriți să lucrați într-o companie în care disciplina se îmbină cu flexibilitatea iar comunicarea stă la baza unei bune organizări, suntem deschiși să discutăm mai multe detalii.

Pentru zona de Sud suntem în căutarea unui Reprezentant Tehnic de Vânzări.

Fie că aveți experiență în domeniul vânzărilor industriale sau sunteți orientat spre vânzări din alte domenii iar studiile dumneavoastră sunt în domeniul tehnic, aceasta poate fi o oportunitate care să contribuie la dezvoltarea dumneavoastră. De asemenea, este important să cunoașteți limba engleză la nivel cel puțin mediu.

Responsabilitățile pentru acest post se referă la gestionarea clienților activi, dezvoltarea portofoliului de clienți, oferirea consultanței tehnice iar ocazional veți participa la seminarii organizate de furnizori. În cadrul companiei există un Departament Tehnic și unul de Customer Service care vă stau la dispoziție pentru realizarea ofertelor. De asemenea veți realiza rapoarte de vizită, motiv pentru care este important să cunoașteți pachetul Office.

Dacă experiența dumneavoastră este relevantă pentru această oportunitate profesională, vă stau la dispoziție pentru mai multe detalii.

Cu respect,

Adina Anghel