SC THE PARTS BRANDS SRL

3.43 fuori da 7 valutazione

Șoseaua București-Târgoviște, 12, București,

Iscriviti

The Parts Group crede ca masinile au nevoie de specializare. Devii mai performant in domeniul auto daca practici repetat aceeasi competenta. Din, The Parts investeste in companii specializate pentru a aduce valoare unor segmente majore ale pietei auto din Romania.
Companiile ce fac parte din grupul The Parts Brands SRL sunt:
ITALOPARTS
Italoparts este o companie specializata in importul, vanzarea si distributia pieselor de schimb Originale si Aftermarket pentru principalele branduri auto italiene: Fiat, Fiat Professional, Lancia, Alfa Romeo si Iveco. 


OMNIPARTS
Omniparts este o companie specializata in importul, vanzarea si distributia pieselor de schimb Originale si Aftermarket pentru brandurile General Motors, Opel si ChevroletLOGISTICON
Logisticon este o companie specializata in vanzarea, administrarea, mentenanta si depozitarea autovehiculelor rulate. Pe langa vanzarea de turisme, SUV-uri, auto-utilitare, camioane, TIR-uri sau utilaje, Logisticon ofera servicii de depozitare pentru echipamente si ambarcatiuni


Dezmembrari Italoparts
Dezmembrari Italoparts este o companie specializata in importul, vanzarea si distributia pieselor de schimb second hand provenite din dezmembrari pentru principalele branduri auto italiene: Fiat, Fiat Professional, Lancia, Alfa Romeo si Iveco.


SC THE PARTS BRANDS SRL

LUCRATOR DEPOZIT - PICKER

Luogo :

Mogoșoaia

Stipendio:

350 - 400 €