YOKKO FASHION S.R.L.

4.47 19 értékelésbol

Strada Baba Novac, Bukarest, Románia

Contact Követés

YOKKO este un bussiness fashion de top, o firma 100% romaneasca cu integritate, recunoscuta pentru eleganta hainelor de dama produse in totalitate in Bucuresti, pentru serviciile excelente catre cliente din magazinele proprii si pentru conditiile foarte bune de lucru oferite angajatilor.

Simplitatea rafinata a hainelor de dama YOKKO care se potrivesc perfect pe diverse conformatii, datorita designului si tiparelor exceptionale folosite, si valoarea excelenta pret-calitate ne-au ajutat sa fim apreciati si sa devenim, in decursul celor 20 ani de existenta, prima alegerea pentru un numar mereu crescand de cliente.

Clientele noastre asteapta de la noi servicii impecabile si tot acest lucru cautam si noi in viitorii nostri angajati. Cautam oameni talentati, onesti, cu atentie pe detaliu si calitate.

Va oferim un loc de munca sigur, salarii competitive, bonusuri, vacante regulate. Un loc de munca in care sa va exprimati creativitatea si pasiunea, cu posibilitati de invatare si promovare, cu cele mai noi tesaturi si accesorii folosite in colectii si cu provocarea de mai bine si mai frumos in fiecare zi.

Conducerea YOKKO este direct interesata ca fiecare angajat sa aiba o viata satisfacuta, ne preocupam de fiecare angajat in parte si ii sustinem dezvoltarea si bunastarea.

Va asteptam sa ne trimiteti CV-ul dvs. si va vom contacta direct in cazul in care sunteti  persoana potrivita.

Chiar daca nu indepliniti toate cerintele postului dar daca va doriti sa lucrati la noi, va rugam sa ne scrieti.

Va multumim pentru atentia acordata!

Echipa YOKKO