WORKSPACE STUDIO

4.00 2 értékelésbol

Strada Barbu Văcărescu, Bukarest, Románia

Követés

logo

     Workspace Studio proiectează si amenajează interiorul biroului dumneavoastră, complet personalizat în funcție de nevoile forței de muncă și obiectivele organizației dumneavoastră.
    Credem în design, ergonomie și sustenabilitate, realizate pe baza valorilor noastre fundamentale: parteneriat, orientare către client și calitate.
      Soluția noastră integrată este compusă din consultanță, servicii de arhitectură, lucrări de amenajare, lucrări de instalații, mobilier de birou, solutii acustice și o varietate de produse arhitecturale.

hero_sense_system_4_uk

     Workspace Studio este Dealer Partner Autorizat al Herman Miller în România. Herman Miller, cel mai prestigios producător mondial de mobilier de birou, creează soluții inovatoare pentru a ajuta oamenii să realizeze lucruri extraordinare în munca lor.
      Conceptele Herman Miller si designerii care muncesc împreună cu Herman Miller rezolvă probleme reale pentru oameni si organizații din întreaga lume. Această abordare a designului a făcut ca Herman Miller să fie recunoscută ca lider al inovației globale în mobilier de birou, accesorii și servicii strategice. Zeci de produse Herman Miller se află expuse în colecțiile permanente ale marilor muzee din lume.

      Distribuim în Romania peste 50 de producători de mobilier, pardoseli si produse arhitecturale, având cea mai mare varietate și cele mai performante soluții de ergonomie, scaune de birou și mobilier acustic. Din 2008 grupul Workspace Studio a susținut peste 300 de clienți corporate cu solutii de ergonomie, mobilare si amenajare integrată de spații de birouri. Echipa noastră de conducere are o experiență combinată de mai mult de 30 de ani în industria designului și amenajării de spații de birouri.

photo_gallery_public_1_emea

Ez a munkáltató jelenleg nem rendelkezik aktív állásajánlatal.