VISA CONSULTING HR

5.00 1 értékelésből

Strada Bicazului, 5, Nagyvárad, Románia

Contact Követés


 • . VISA CONSULTING HR . are sediul principal în ORADEA, strada Bicazului, , și este înregistrată la ORC Bihor cu nr. J și la Inspectoratul Teritorial de Muncă Bihor cu nr. având obiectul principal de activitate cod CAEN 7810-Activitati ale agențiilor de plasare a forței de muncă.

  VisaCHR a fost înfiinţată la cererea unor firme de consultanţă şi mediere din SUA şi a unor angajatori americani cu scopul de a intervieva şi selecta cetăţeni români şi plasarea acestora ca forţă de muncă în SUA. Compania noastră oferă românilor posibilitatea de a lucra în SUA, punând la dispoziţie numeroase slujbe în următoarele domenii:

  • Fabrici: de procesare și împachetare.
  • Hotelier: recepționer, menajer, bellboyhouseman, valet, ospatar la banchete.
  • Restaurant: Ospatar, host, ajutor la bucatarie, spălător de vase.
  • Parcuri de distracții: ride operator, parking attendant, valet.

  Toate aceste locuri de muncă sunt oferite la costuri competitive şi fac parte din trei programe de bază ale sistemului american de muncă pentru străini:

  Pe lângă serviciile de plasare forţă de muncă, Visa Consulting HR oferă asistenţă cu privire la toate vizele disponibile pentru SUA.

  Apelaţi cu încredere la echipa Visa Consulting HR sprijinită nu numai de firme de consultanţă experimentate în SUA, ci şi de avocaţi americani de imigrare.

   

  Succesul tău este şi succesul nostru!