Studio 20

15 értékelés

Calea Victoriei, 155, Bukarest, Románia

Jelentkezés Megosztás

Studio 20 inseamna o echipa tanara si simpatica, un mediu de lucru placut si relaxat, dotari tehnice de ultima generatie, decoruri originale si deosebite, flexibilitate. Tot ce aveti nevoie ca sa castigati minim $ lunar, dar si sa luptati pentru a ajunge in top, cu venituri de peste $ in fiecare luna!

Cei 17 ani de experienta in Romania, seriozitate si profesionalism, toate acestea recomanda Studio 20 ca fiind cea mai buna alegere daca vrei sa ai venituri excelente, sa te bucuri de viata si sa iti faci un rost in viitor. Iti promitem sinceritate si respect, atat de necesare si totusi atat de greu de gasit la un loc de munca in Romania de astazi.

Suntem prezenti astazi pe 3 continente: Europa, America de Nord si America Latina, cu 9 sedii si peste 500 de colege.

Evident, va fi nevoie de efort, de respect fata de munca si de rabdare pentru a avea rezultatele dorite. Dar asta e valabil pentru oricine vrea sa isi faca un viitor, indiferent de domeniu. La noi ai toate sansele sa castigi suficient cat sa iti acoperi toate cheltuielile uzuale si sa pui bani deoparte si pentru casa, masina si altele atat de necesare, daca abordezi jobul cu seriozitate.

Poate cel mai important, Studio 20 abordeaza un stilul Glamour, adica farmec personal, discutii si manipulare, bazat pe inteligenta, cultura si comunicare. Noi nu ne adresam zonei adult, cum fac 90% dintre studiourile din Romania. Gheisele invata cum sa isi farmece vizitatorii si sa devina confidentul lor de suflet.

Gasesti informatii complete pe situl studioului, unde avem si un tur virtual. Cel mai bine ar fi sa ne faci o vizita si sa stam de vorba, sa ne cunoaste, si sa iti raspundem la orice intrebare.

Robert Vanderty, Studio Manager 20 Gara de Nord
Nicoleta Petre, Studio Manager 20 Victoriei
Florin Butnariu, Studio Manager 20 Cluj-Napoca
Alina Toma, Studio Manger 20 Timisoara

Diana Pop, Studio Manager 20 Oradea

Razvan Andrei, Studio Manager 20 Craiova

Nicole Selsor, Studio Manager 20 Los Angeles

Pablo Caesar, Studio Manager 20 Cali

Andra Chirnogeanu, PR Manager Studio 20 Network