STRATEGIC VENTURES S.R.L.

Újszentes, Románia

Contact Követés

Fabrica de paine Dumbravita

Firma romaneascaconstruieste fabrica moderna de panificatie in Dumbravita, Timisoara. Fabrica va avea o capacitate initiala de 15 t /ziprodusepanificatie si patiserie si va fi pusa in functiune in mai-iunie 2020. Se va lucra initial intr-un schimb, ajungandu-se in scurt timp la 3 schimburi, pe masura incarcarii capacitatii de productie.

Se angajeaza incepand cu 1 ianuarie 2020 manageri ptr toate departamentele functionale ale fabricii (productie, calitate, mentenanta, vanzari, marketing, vanzari , distributie, economic, administrativ).

Se angajeaza incepand cu1 mai 2020 schema complete de personal , incluzand : operatori linie de productie (preferabil experienta brutarie / industrie alimentara) , personal tehnic de mentenanta – reparatii (mecanic, electric, automatizari) , magazioneri-gestionari, soferiautoutilitare 3 t agenti distributie, personal necalificat.

Se ofera un loc de munca modern , oportunitati de dezvoltare profesionala intr-o companie noua, cursuri de pregatire in masura in care este necesar, bonuri de masa, bonusuri n functie de vanzari.

Accesul la fabrica este usor, fiind situata pe Str Bela Bartok nr, la intersectia dintre Str. Petofi Sandor si Sos. Centura Timisoara la ca 500 m de capatul liniei de transport in comun M 14 (troleibuz).