SSI Schaefer SRL

4.49 68 értékelésbol

Temesvár, Románia

Követés

De la înfiinţarea sa în, SSI SCHÄFER a fost o companie privată germană, de familie. Cu peste 50 de filiale în toată lumea, SSI SCHÄFER reprezintă un partener puternic şi de încredere.

Grupul nostru de companii este de ani buni cel mai mare furnizor mondial din domeniul intralogisticii. SSI SCHÄFER urmăreşte cel mai înalt nivel de calitate din sectorul logisticii, astfel că noi continuăm să ne optimizăm permanent tehnologiile. Creativitatea noastră, experiența, precum și competența de-a lungul anilor, dar și capacitatea de inovație și faptul că oferim diverse soluții ne permite realizarea rezultatelor excepționale de azi și de mâine pentru clienții noștri.

Peste 8000 de angajaţi (din care peste 700 în sectorul software ) şi peste 1000 de sisteme instalate se află în spatele progresului grupului nostru de companii; în peste 50 de reprezentanţe şi în 16 fabrici deţinute de companie în toată lumea.

Pentru provocările viitorului căutăm întotdeauna angajaţi permanenţi şi dedicaţi, care doresc mai mult decât o slujbă. Dorinţa continuă de dezvoltare tehnică şi personală, motivaţia de a lucra cu profesionalism şi încredere în relaţia cu clientul, dar şi satisfacţia unei interacţiuni bazate pe respect şi orientare către echipă cu colegii reprezintă baza pentru un viitor de succes.