SIGEMO IMPEX SRL

4.19 32 értékelésbol

Strada Sibiului, 26, Sellenberk, Románia

Contact Követés

Avem o experienta de peste 20 de ani in domeniul anvelopelor, jantelor si serviciilor auto. SIGEMO a fost fondata in 1994 in municipiul Sibiu unde avem sediul si depozitul central si in prezent.

Suntem printre cei mai mari distribuitori din Romania de anvelope de autoturisme, camioane, agroindustriale, autoutilitare, Suv/4x4 - din punct de vedere al vanzarilor realizate in ultimii 3 ani.

Suntem partener oficial si distribuitor national al marcilor de anvelope: Michelin - BF Goodrich - Tigar, GoodYear - Dunlop-Fulda - Sava - Debica - Kelly, Continental - Semperit- General - Viking, Bridgestone - Firestone, Pirelli, Hankook ...

Din anul 2002 suntem unic distribuitor oficial in Romania al producatorului german de jante aliaj usor RIAL.

Importam jante otel si jante aliaj usor de la mari distribuitori din Germania, Olanda, Belgia.

Detinem in stoc pestede anvelope si de jante distribuite in toate punctele de lucru SIGEMO din Romania. 

Suntem prezenti cu service-uri de roti ultramoderne (showroom+depozit+atelier vulcanizare) in Bucuresti, Cluj Napoca, Alba Iulia, Brasov , Targu Mures si Deva, precum si cu depozite regionale la Constanta, Galati si Timisoara.

Sistemul de management al calităţii in SIGEMO a fost stabilit şi implementat în mod corespunzător, iar organizaţia îl aplică în conformitate cu standardul ISO 9001:2008.