SC TECHNICAL DIE-CASTING SRL

4.04 24 értékelésbol

Calea Stan Vidrighin, 5a, Temesvár, Románia

Contact Követés

TEHNICAL DIE CASTING este o filiala a unei societati franceze de succes, care activeaza in domeniul injectiilor de mase plastice de peste 12 ani. Societate intr-o continua dezvoltare, cu o mare ascensiune atat pe plan intern cat si international.

Facem parte din grupul francez FPSA si ne axam pe productia de instrumente medicale, pe productia de componente destinate industriei auto pentru mari producatori de autovehicule si nu numai in calitate de rang unu si rang doi.

In acelasi timpuntem un partener strategic in productia componentelor de ski.

Fiind o companie intr-o continua dezvoltare, cu aspiratii mari, oferim  stabilitate si dezvoltare si un colectiv care se ajuta reciproc pentrubtinerea performantei. Oferim independenta si libertate de dezvoltare, dam sansa ca fiecare angajat sa fie el insusi. Nu uitam sa recompensam eforturileangajatilor nostri si promovam capacitatile fiecaruia. Pe langa toate astea avem un mediu de lucru placut cu o buna flexibilitate a programului care permite desfasurarea activitatilor zilnice intr-o atmosfera pozitiva.

Adresa noastra este Bulevardul 12 Noiembrie, Nr. 8 (Fosta Calea Stan Vidrighin, nr. 5A, Timisoara, vis a vis de fabrica Azur, in incinta Bega Tehnomet ).