SC From Product SRL

4.00 3 értékelésbol

Sepsiszentgyörgy, Románia

Követés

FROM PRODUCT face parte din grupul de firme GREEN FUTURE GROUP, care este unul din producătorii de top din Romania de articole premium destinate somnului; 

Birourile noastre sunt situate în București, iar facilitățile de producție lângă Timișoara, Urziceni, Roman si Sf. Gheorghe. Cu peste 10 ani de experiență în domeniu, suntem dedicați să aducem în fața consumatorilor numai produse de cea mai înaltă calitate. Ne adresăm atât consumatorilor finali, dar și clienților HORECA și celor din industria de mobilă. Suntem prezenți atât pe piața din Romania cât și în cele din Anglia, Bulgaria, Germania, Italia, Moldova și Suedia.

Producem o linie completă de articole premium destinate somnului: saltele, perne, pilote, protecții saltea și lenjerii, dar și mobilier buretat pentru grădinițe, jocuri și jucării. Acestea sunt fabricate în Romania în facilitățile proprii de producție sub directă noastră supraveghere și monitorizare a calității.

Fabricăm produse destinate somnului atât sub brandul propriu Green Future, cât și sub brandurile partenerilor noștri.  Articolele noastre sunt fabricate la cele mai înalte standarde de calitate din materiale fine și variate, cum ar fi bumbacul, puful de gâscă, bambusul, lână și înlocuitori sintetici ai acestora.

Suntem mândri de produsele noastre și ne străduim în fiecare zi să ne facem clienții fericiți prin calitatea produselor și serviciilor noastre.

Ez a munkáltató jelenleg nem rendelkezik aktív állásajánlatal.