SC BIASICOM SRL

3.50 14 értékelésbol

Strada Viilor, 10, Beszterce, Románia

Contact Követés
Biasicom SRL este o companie cu peste 15 ani de experienţă în retailul şi service-ul produselor electronice şi electrocasnice. Suntem lideri în sectorul de retail electrocasnice în judeţul Bistriţa-Năsăud, reuşind prin profesionalism, seriozitate şi flexibilitate.

În completarea segmentului de electronice şi electrocasnice firma Biasicom oferă şi soluţii de utilaje profesionale pentru , echipamente frigorifice pentru uz comercial (vitrine, rafturi, dulapuri şi camere frigorifice). 

Biasicom are un număr de 35 de angajaţi, 5 magazine specializate în judeţul Bistriţa-Năsaud, cu o suprafaţă totală de expunere peste  3000m² şi o unitate autorizată de service pentru electrocasnice. În compania noastră este promovată o cultură organizaţională puternică având ca valoare fundamentală orientarea către client.

Incepand cu Ianuarie 2014 Biasicom a deschis un Showroom de mobilier de bucatarie fabricat in Germania. Nobilia - Bucatarii la comanda fabricate in Germania, personalizate pentru fiecare client.