SC APRIL91 SRL

4.64 11 értékelésbol

Bulevardul Griviței, 22, Brassó, Románia

Contact Követés

Noi dam culoare lumii tale!
APRIL`ani de existenta

Te invitam sa descoperi, alaturi de noi, lumea minunata a culorilor!
In acest moment aprovizionam  judetele Brasov, Covasna, Harghita, Mures, Sibiu si Bucuresti.

Centrele de colorimetrie April 91 in numar de 18 vin in intampinarea clientilor cu o gama completa de produse, consultanta de specialitate si solutii complete de produse adaptate cerintelor acestora,ce satisfac orice exigenta in domeniul lacurilor si vopselelor.

Compania s-a dezvoltat continuu, in prezent fiind furnizor de solutii complete atat pentru piata bunurilor de larg consum ,cat si pentru cea auto si industriala.


Pentru aceasta, in zonele  in care activam, avem infiintate laboratoare de preparat vopsele, unde se pot fabrica lacuri si vopsele in mii de nuante pentru destinatia solicitata ( auto, industrie, constructii ).
Tot in aceste laboratoare avem posibilitatea de a ambala vopseaua cu nuanta dorita in spray(astfel, pentru mici retusuri, solicitantii isi pot face singuri reparatiile)sau in orice ambalaj functie de cantitatea solicitata de client.


Strategia de dezvoltare a companiei April 91  include, de asemenea, îmbunătățirea prezenței companiei pe piața de retail, continuarea dezvoltării forței de vânzări și creșterea numărului de produse.
În tot ceea ce facem ne ghidăm după un set de valori bazat pe : produse de  calitate , performanta, orientare catre client, echipa de specialisti tanara si dinamica.