SC Adient Automotive Romania SRL

4.26 207 értékelésbol

Temesvár, Románia

Követés

Adient este lider global in producerea de sistem de scaune.

Pentru ca unul din trei scaune din lume provin din fabricile noastre, colaboram cu tote marile companii producatoare de autovehicule si pentru toate clasele de vehicule. Cu operatinuni care se intind pe continente, prezenta noastra este una cu adevarat globala. Prin organizare meticuloasa, livram produsele potrivite la momentul potrivit - si suntem de fiecare data exact acolo unde Clientii nostri au nevoie de noi.

Prezenta noastra in Romania este reprezentata de angajati prezenti in opt fabrici de productie in ordine de la vest la est: Jimbolia (armaturi metalice si mecanisme), Timisoara (material textil huse auto), Craiova (scaune auto), Poiana Lacului (spuma poliuretanica pentru scaune auto), Bradu JIT(scaune auto), Bradu Metal (armaturi metalice), Pitesti (huse auto) si Ploiesti (huse auto).

La Adient – leader in productia de scaune auto, te vei bucura de ritm si directie, intr-o lume mereu in miscare. Vei avea parte de un mediu de lucru sigur, in care te vei putea dezvolta traind experiente si interactionand cu oameni exceptionali.