SAPTE SPICE S.A

4.14 56 értékelésbol

Bukarest, Románia

Contact Követés
Înfiinţat în anul 2007 prin desprinderea diviziei de morărit din cadrul grupului Vel Pitar, ȘAPTE SPICE este liderul pieţei de morărit din România. În ultimii ani compania a cunoscut o evoluţie impresionantă, astfel că în prezent deţine 12% din totalul pieţei de morărit din România.

ȘAPTE SPICE operează 4 mori în: Rm. Vâlcea, Braşov, Iaşi și Tg. Jiu, cele de la âlcea și Brașov fiind cele mai moderne mori din ţară, dotate cu tehnologie de ultimă generaţie. Cu angajaţii de elită, pregătiţi la nivel european şi un sistem eficient de producţie şi distribuţie, ȘAPTE SPICE oferă clienţilor săi un raport excelent calitate - preţ, produsele remarcându-se prin calitatea superioară şi proprietăţile nutritive deosebite.

ȘAPTE SPICE investeşte constant în tehnologie, inovaţie şi servicii, astfel că în prezent este singurul producător român care garantează calitatea făinii integrale, obţinute prin vacinarea în proporţie de 100% a bobului de grâu. De asemenea, Șapte Spice a fost primul producător care a introdus în România corecţia enzimatică totală a făinurilor şi eliminarea aditivilor chimici.