CERTSIGN S.A.

4.27 110 értékelésbol

Bulevardul Tudor Vladimirescu, 29, Bukarest, Románia

Contact Követés

Cine suntem

certSIGN este o companie românească care dezvoltă produse și servicii destinate asigurării securității și protejării informațiilor.

Povestea noastră începe acum 15 ani cand am pornit cu o echipă mică, entuziastă și ambițioasă. Astăzi suntem cel mai important prestator de servicii de încredere la nivel național și certificate la nivel European, deschizători de drumuri pe piața din România prin introducerea tehnologiilor paperless în procesele de business, producători de soluții software proprietare, de soluții de securitate cibernetică și de arhivare implementate cu succes în 20 de țări.

Domenii de activitate

  • Servicii de încredere (semnătură electronică calificată, marcare temporală, certificate SSL)
  • Securitate cibernetică
  • Identitate digitală
  • Arhivare fizică și electronică

Echipa noastră

certSIGN are o echipă calificată de experți cu numeroase certificări și competențe tehnice solide, dovedite în proiecte importante de realizare și implementare a unor soluții complexe de securitate a informațiilor, în proiecte de cercetare și dezvoltare, de consultanță și de audit. Spiritul inovator este principala noastră calitate, majoritatea soluțiilor companiei fiind produse proprietare dezvoltate intern.

Suntem lider pe piața semnăturilor electronice în România. Suntem pionieri al tahografului digital în România și furnizor de soluții de tahograf digital în 20 de țări din Europa și Asia. Suntem singurul furnizor de soluții PKI și de criptare a datelor din România. Suntem mândrii să fim certSIGN!

Certificări

Prestator de Servicii de Încredere Calificat conform eIDAS, WebTrust, Trusted Introducer, ORNISS și NATO pentru produse destinate protecției informațiilor clasificate,