Romservice Telecomunicatii SRL

4.17 29 értékelésbol

Bulevardul Dimitrie Pompeiu, 8, Bukarest, Románia

Contact Követés

Cu prezență de 20 de ani pe piața IT&C din România, RomService Telecomunicații este integrator de soluții de infrastructură IT&C, rețele comunicații voce & date, echipamente de comunicații, sisteme integrate de telefonie, audio-video conferințe, call-center/Contact Center, IVR etc. Din portofoliu mai fac parte sisteme de supraveghere video, detectare și alarmare incendiu, sisteme de efracție și control acces instalații electrice; dar și soluții profesionale de afișaj digital, display-uri, video wall, soluții booking, soluții pentru săli de conferință, solutii profesionale de comunicatii si signalistica pentru industria hoteliera etc.

Misiunea companiei este de a oferi clienților săi garanția execuției și livrării la un nivel superior de produse și servicii de calitate, la prețuri competitive.

Strategia noastră este de a promova un concept diferit de servicii constând în creșterea calității produselor oferite, îmbunătățirea raportului cost/preț și  proiectarea soluțiilor în funcție de nevoile clienților prin care să rezulte pentru ei "the best value for money".

Principalul nostru factor de diferențiere este flexibilitatea de a oferi clientului o soluție care să se potrivească cu așteptările lor tehnice, să țină cont de limitarea financiară, oferind cel mai bun ROI și minimizarea TCO pentru investiții pe termen lung.

Soluțiile noastre se bazează pe produse și servicii de înaltă calitate furnizate de specialiști bine instruiți / certificați, tehnicieni și personal de coordonare cu experiență în domeniu. Factorii cheie de succes (KSF) ai companiei se bazează pe diferențierea legată de excelența operațională și sunt: calitate, flexibilitate, livrare la timp, soluții integrate etc.