REWE Romania - PENNY

Gyorsan válaszol
4.01 440 értékelésbol

Ștefăneștii de Jos, Románia

Követés

1920x360-2

Suntem mândri de echipa noastră și de povestea PENNY în România, așadar, dacă ai ajuns pe pagina noastră, e important să ne cunoști cât mai bine.

Îți prezentăm PENNY: Echipa ta. Pasiunea ta. Magazinul tău.

Echipa ta - Oferim locuri de muncă și susținem comunitățile din 158 de orașe din România.

PENNY reprezintă în România grupul german REWE, unul dintre liderii europeni din domeniul alimentar, cu o experiență de peste jumătate de secol.

PENNY Romania înseamnă:

281 de magazine de tip discount
3 centre logistice (Ștefăneștii de Jos, Bacău, Turda)
5300 de angajați
Sediul social al companiei, din Ștefăneștii de Jos

Pasiunea ta - Sesiunile de cumpărături ale clienților și angajaților PENNY în România au început în anul 2005.

De atunci, lanțul de magazine PENNY a devenit unul dintre cele mai active din țara noastră. 

Ce spun colegii noștri despre PENNY?

„Prietenii mei sunt aici și am avut mereu parte de sprijinul lor. Când m-am angajat, am fost Comisioner. Apoi, timp de 8 ani am lucrat ca Stivuitorist. Acum conduc acest departement. Cel mai important lucru este să știi că te poți baza pe oamenii de lângă tine.” [Dorin B., Șeful Secției de Logistică]

„Am intrat în echipa PENNY acum 15 ani și am urcat treaptă cu treaptă. Am trecut prin fiecare etapă, iar acum sunt bucuroasă că am ajuns să am o echipă de oameni ambițioși și serioși”. [Despina Z., Șef de magazin]

Magazinul tău - În cei 13 ani de prezență în România, am reușit să formăm o echipă mare și puternică.

Încă din prima zi de muncă, angajații PENNY intră într-un mediu sigur și plăcut, unde pot învăța și își pot construi o carieră așa cum își doresc.  

Suntem unul dintre cele mai active lanțuri de magazine din România, cu un plan ambițios de expansiune și o prezență constantă în viețile clienților din 158 de orașe din țară.

În plus, începând cu anul, PENNY este „de România”. Pentru că înțelegem preferințele, obiceiurile, dar și sufletul românilor și încercăm în permanență să le asigurăm o ambianță plăcută și o varietate de produse și servicii care să răspundă nevoilor și preferințelor acestora.

Pentru mai multe informatii legate de procesarea datelor personale, va rugam sa accesati pagina de web - "Politica de confidentialitate".