AVstore ( Qube Net SRL)

4.57 7 értékelésbol

Strada Grigore Gafencu, Bukarest, Románia

Követés

AVstore - The Total Hi-Fi Experience

Două showroomuri spectaculoase în București și cel mai mare magazin online specializat de echipamente Hi-Fi & Home Cinema.

Pasionații au posibilitatea să testeze și să compare înainte de a face o achiziție. Totodată, o echipă de consultanți bine pregătiți poate oferi asistență în această călătorie printre căști, boxe, electronice stereo/surround, pickupuri, televizoare și proiectoare.

In prezent suntem o echipa de 25 persoane, iar in ultimii aproape 14 ani de la lansarea magazinului ne-am castigat pozitia de lider pe segmentul de magazine specializate de echipamente Hi-Fi - boxe, casti audio, amplificatoare, sisteme home-cinema, televizoare si proiectoare.

Totodata am construit un portofoliu de marci pentru care suntem importator si distribuitor oficial, printre care se numara: Sennheiser, DEVIALET, Bang and Olufsen, Bowers and Wilkins, Cambridge Audio, KEF, SVS, Urbanista, Audio-Technica.

In 2016 am devenit SONY Premium Reseller ocazie cu care intreaga gama de produse audio-video SONY au devenit disponibile pentru testare in showroom si pot fi comandate online prin intermediul site-ului

Activitatea noastra a crescut foarte mult si avem nevoie de ajutoare noi pentru a imbunatati continuu calitatea serviciilor noastre si pentru a ne dezvolta portofoliul de produse.

Ez a munkáltató jelenleg nem rendelkezik aktív állásajánlatal.