Prima Residence - S.C. Compania de Constructii Rezidentiale AG S.R.L.

Piața Nucetului, 12, Nagyvárad, Románia

Contact Követés

Prima Residence este cel mai mare dezvoltator imobiliar din municipiul Oradea, cu un istoric de referință în domeniul construcțiilor civile și edilitare, precum și în zona proiectelor rezidențiale. Prima Residence poartă amprenta unui spirit european prin specificul unui parteneriat româno-german care ne susține să construim ”ca nemții”.

Prima Residence este un dezvoltator cu experiență pe piața imobiliară orădeană, fiind activ din, când primele proiecte de construcții rezidențiale au prins contur. Astăzi, Prima Residence deține un portofoliu imobiliar cu perspectivă, întrucât a dezvoltat ansambluri rezidențiale formate din 18 blocuri, în locații cheie din Oradea, aflate într-o continuă dezvoltare, care cuprind peste de apartamente moderne construite la standarde europene.

Prima Residence urmărește crearea de plusvalori prin proiecte premium pe o piață cu o cerere tot mai mare pentru imobile noi. Cu o echipă formată din specialiști cu o gândire orientată spre inovaţie şi evoluţie, Prima Residence își propune să ofere orădenilor și rezidenților un nou stil de viață care să includă toate facilitățile necesare acestora, cu un confort la superlativ, funcțional și sigur, oriunde în Oradea. Prin proiectele imobiliare complete, Prima Residence continuă să se impună pe piața oradeană prin calitate, materiale și finisaje speciale, durabilitate, perfect armonizate într-un design unic, datorită și încrederii în parteneriatele care ne sprijină astfel să confirmăm angajamentul față de standardele de calitate.

Oradea este un oraș cu un potențial ridicat de creștere economică și demografică, astfel că Prima Residence contribuie la dezvoltarea economică a regiunii și pune la dispoziția companiilor locale și naționale o serie de spații comerciale adaptate pentru orice domeniu de activitate.