Noriel Grup - Intertoy Zone SRL

Gyorsan válaszol
4.1
4.11 55 értékelésbol

Strada Căminului, 6, Bukarest, Románia

Követés Követés visszavonása

Jutattások

Pénzügyi
Teljesítmény alapú bónusz
Étkezési jegyek
Orvosi
Egészségügyi biztosítás
Fejlesztés
Csapatépítés
Szakirányú képzés
Személyfejlesztő tanfolyamok
Munkakörülmények
Távmunka lehetőség
Ergonomikus íróasztalok/székek
Rugalmas munkaidő
Kávé/tea/rágcsálnivaló az irodában
Laptop

Detalii companie

Noriel-HR-cover-photo-2200-x-530

Acum 20 ani, ne-am propus să fim echipa care construiește, din pasiune sinceră, o lume a copilăriei cât mai zâmbitoare. Acum suntem mândri că reprezentăm unul dintre cele mai apreciate și de încredere branduri românești, la succesul căruia fiecare dintre noi a fost încurajat și susținut să contribuie! La fel ca un copil, uneori ne-am luat creșterea foarte in serios, alteori am lăsat joaca să ne ducă mai departe. Dar nu ne-am pierdut niciodată spiritul creator si inovator, ceea ce ne-a făcut să ajungem cel mai mare retailer specializat in jucării de pe piata din România. In lumea Noriel găsesti cea mai mare varietate de jucării din zona retail.

 

Dar tot aici...

  • Imaginația este prioritatea noastră. Te așteptăm zilnic in lumea cu imaginație, unde jucăriile primesc suflet de la copii, iar copiii de la jucăriile lor.
  • Învățăm continuu despre dorințele copiilor și așteptările părinților. Ne dorim ca părinții să vadă valoarea jucăriilor dincolo de joacă și să ințeleagă rolul lor in dezvoltarea armonioasă a copiilor.
  • Experimentăm cu idei și căutăm permanent inovații in universul jucăriilor. Copilăria s-a mai schimbat in timp, iar jucăriile trebuie să țină pasul cu interesele noi ale celor mici.
  • Garantăm calitatea și siguranța jucăriilor produse de brandul nostru local și ale celor aduse din alte ținuturi :)
  • Avem grijă de intreg universul copilăriei. Găsești la noi tot ce ai nevoie pentru îngrijirea celor mai mici dintre copii, dar și haine și accesorii pentru copii de toate vărstele.
  • Aducem lumea cu imaginație in apropierea ta. Avem peste 80 de magazine in orase mici și mari din toată țara. Unde nu am ajuns încă, poți conta întotdeauna pe magazinul nostru online.
  • Suntem oameni mari cu suflet de copii. Te intâmpinăm online și in magazine mereu cu chef de joacă, recomandări și soluții la intrebările sau problemele cu care te poți confrunta.

 

Credem ca nu există visuri prea mari sau prea greu de atins, iar planul nostru este să inspirăm copiii prin joacă, in tărâmul magic in care visăm și creștem împreună.

 

Noriel Grup - Intertoy Zone SRL
Gyorsan válaszol

Designer grafica

 

Noriel Grup - Intertoy Zone SRL
Gyorsan válaszol

Asistent Vanzari

 

Noriel Grup - Intertoy Zone SRL
Gyorsan válaszol

Asistent Vanzari