Nework Recruiting Germany

Ploiești, Románia

Követés

NEWORK Recruiting Germany este  companie de recrutare  cu scopul de a recruta în principal personal tehnic ,pentru Romania si Germania. Clienții companiei noastre în Germania, sunt companii de familie, cu o istorie lungă, de succes și cu o puternică filozofie de afaceri, bazată pe rădăcini antreprenoriale, loialitate și orientare către client.

Valorile noastre sunt bazate pe determinarea, profesionalismul și motivația de a satisface atât candidații cât și clienții.
Este obiectivul nostru principal să găsim candidatul potrivit, pentru locul de muncă potrivit și să dezvoltăm relații profesionale de lungă durată, bazate pe încredere reciprocă și satisfacție de ambele părți. 

Cultura companiei NEWORK este bazată pe determinarea și disponibilitatea noastră, dar și pe curajul de a face față unor vremuri schimbătoare, de a identifica oportunități și de a ne familiariza cu noi strategii. Bunurile noastre cele mai de preț sunt candidații noștri, bine pregătiți, orientați către performantă și motivați. Acesta este factorul decisiv care face diferența în fața altor firme de profil, ne recomandă și ne permite să lucrăm pentru cei mai buni clienți din Germania.

Ez a munkáltató jelenleg nem rendelkezik aktív állásajánlatal.