Metropolitan Life

4.29 69 értékelésbol

Strada Academiei, 30, Bukarest, Románia

Követés

Despre noi

Un lider global in asigurari de viata si beneficii pentru angajatiCu peste 152 de ani de experienta, companiile MetLife –
Metropolitan Life Insurance Company sunt un lider inovator si recunoscut pentru planurile de protectie si pensie, precum si pentru solutiile de economisire oferite in lumea intreaga. Ne-am stabilit o prezenta puternica in toata lumea prin crestere organica, achizitii, actionariat mixt si prin alte parteneriate.

Ne consolidam renumele la nivel global prin extinderea produselor de baza si a competentelor la nivel international – ceea ce constituie un stimul important al cresterii la nivel de companie.In toata lumea, companiile Metropolitan Life Insurance Company ofera asigurari de viata, de accidente si sanatate, planuri de pensii si economisire prin intermediul agentilor, partenerilor de distributie – precum brokeri sau banci – si prin direct-marketing. Lucram impreuna cu familii, companii si guverne pentru a le oferi solutii care sa le asigure garantii financiare.

Numele nostru este recunoscut si investit
cu increderea a 100 de milioane de clienti pe tot globul si a peste 90 de companii din primele 100 incluse in TOP FORTUNE 500®  din Statele Unite.

Avem experienta, resursele globale si viziunea pentru a oferi
siguranta financiara intr-o lume nesigura.

 

Despre noi in Romania


METROPOLITAN Life este parte a MetLife, Inc., una dintre cele mai mari companii de asigurari de viata din lume, si sucursala a companiei irlandeze Metlife .  Dublin. MetLife ofera, la nivel global, asigurari de viata, planuri de pensii, beneficii pentru angajati si servicii de administrare a activelor. In Romania, METROPOLITAN Life are peste 21 ani de activitate pe piata de asigurari de viata.


In prezent, 2,5 milioane de clienti beneficiaza de asigurari de viata si pensii private obligatorii oferite de METROPOLITAN Life la nivel local.