MEDIMOW PROMO CENTER

3.67 12 értékelésbol

Corbeanca, Románia

Követés

Compania noastră formată recent de profesionişti tineri şi dinamici, din piaţa farmaceutică şi de comunicare din România, creatori şi marketeri de branduri de succes, cu o experienţă de peste 25 ani în business, are ambiţii de dezvoltare la nivel regional meridional si balcanic, având ca punct de plecare România şi dezvoltare regionala în: Spania, Portugalia, Italia, Grecia, Macedonia, Serbia, Croaţia, Muntenegru, Cipru, Bulgaria, Turcia.

 

Suntem preocupaţi de promovarea unui stil de viaţă sănătos şi armonios prin crearea de produse noi, comercializarea şi promovarea acestora.

 

Pornim de la o asiduă activitate de cercetare şi dezvoltare în producţia de formulari unice, înregistrarea de brevete pentru invenţii şi inovaţii, mai ales pentru suplimente alimentare şi OTC-uri în categorii şi arii terapeutice diverse: copii, femei, barbaţi, benefice aparatului respirator, digestiv, osos, reproductiv, precum şi creşterii imunităţii.

 

Prima linie de produse se numeşte MINUNINO, lansată cu ajutorul agenţiei de publicitate Three. Areroduse, suplimente alimentare pentru copii, dar si adulti în diverse arii precum: răceală şi gripă (febră, roşu în gât, răguşeala, tuse) imunitate şi protecţie,  digestiv si metabolism (apetit, rău de mişcare, probiotice, colici, creştere, laxativ), urinar.

Ez a munkáltató jelenleg nem rendelkezik aktív állásajánlatal.