PREMIER SOFT SRL

5.00 2 értékelésbol

Strada Aurel Vlaicu, Jászvásár, Románia

Követés

PREMIER SOFT SRL este o companie fondată în 2004 care activează în aria tehnologiei informației și a comunicațiilor, dezvoltare software, prelucrarea datelor, administrarea paginilor web și a activităților conexe.

Încă din 2006 promovăm și vindem un serviciu care susține dezvoltarea sistemului transparent de licitații publice din Romania. Participarea la cursurile de specialitate și nenumaratele traininguri făcute în consultanța SEAP, Management și Marketing, cât și seminariile ținute de experți în domeniu ne-au adus astăzi în punctul acesta.

Din dorința de a face o diferență reală față de clienții noștri, unul dintre serviciile furnizate este cel de monotorizare a licitațiilor publice un serviciu de înaltă calitate, eficient, cu profesioniști bine pregătiți, tehnologie de ultimă oră. Monotorizăm zilnic cele mai multe surse de licitații publice din România: SEAP, Presa Națională, Fonduri Europene, Monitorul Oficial, Direcția Finanțelor Publice, Registrul Executărilor + peste 800 de pagini web ale instituțiilor publice. De asemenea, venim în sprijinul clientului cu ajutorul experților noștri ce oferă consultanță ghidată telefonic și de unde aflați rapid toate informațiile legate de utilizarea site-ului cât și despre procedurile de achiziții publice.

Deși avem o experiență de peste 13 ani, credem în evoluția continuă, în pregătirea permanentă și adaptarea creativă la cerințele pieții, versatilitatea devenind rapid unul dintre principalele puncte forte. Suntem o firmă100% dedicată, vedem soluții mai ușoare ca bază pentru creștere și progres și venim în întampinarea nevoilor pieței și a clienților cu servicii precum: web design, servicii de marketing online și SEO, programare web, aplicații web și re-branding, design interior -proiectare 3D, implementare și consultanță.