ITCS SYSTEMS TECHNOLOGIES

Bukarest, Románia

Contact Követés

Compania noastra ofera o gama foarte diversificata de solutii IT&C, Securitate, Protectie la incendiu, Audio-Video, Constructii – instalatii electrice. Principalul obiectiv pentru noi este asigurarea Sanatatii, Securitatii si Sigurantei afacerii dumneavoastra, iar pentru indeplinirea acestuia, ITCS SYSTEMS TECHNOLOGIES . este dedicat in proportie de 100%.

Alegerea partenerilor si colaboratorilor in afaceri este un moment de o importanta deosebita, un punct de rascruce, indifferent de domeniul business-ului in care va desfasurati activitatea.

Compania noastra reprezinta siguranta de care aveti nevoie, partenerul de incredere atat de necesar progresului si dezvoltarii in cadrul afacerii ori institutiei pe care o reprezentati. In domeniul nostru de activitate, consideram ca este primordial sa ai un partener dedicat planurilor si ideilor tale, o echipa de oameni foarte bine pregatiti si un management flexibil, orientat catre necesitatile si cerintele dumneavoastra.

Oferim solutii complete in aria noastra de expertiza. Oferte personalizate pentru fiecare afacere sau institutie publica in parte dand permanent dovada de o flexibilitate ridicata.
Printre cei ce ne-au ales deja ca partener de afaceri enumeram instutii publice importante, companii multinationale, intreprinderi mici si mijlocii.