Iprochim SA

3.59 27 értékelésbol

Strada Mihai Eminescu, 19, Bukarest, Románia

Contact
Program:
H
08:00 - 16:30
K
08:00 - 16:30
S
08:00 - 16:30
C
08:00 - 16:30
P
08:00 - 14:00
S
Zárva
V
Zárva
Követés

IPROCHIM . a fost fondată în anul 1948 ca institut de inginerie tehnologică şi proiectare capabil să elaboreze documentaţii tehnico-economice necesare promovării şi dezvoltării industriei chimice din România.

INGINERIE TEHNOLOGICĂ

-Procese și instalații tehnologice

-Ingineria și protecția mediului

-Inginerie mecanică

-Construcții și instalații

-Instalații electrice și instrumentație

-Analiză economică și evaluări

-Consultanță tehnică și tehnologică în specific industrial

TRANSPORT MĂRFURI PERICULOASE

-Organism de certificare ADR

-Organism de inspecție ADR

-Organism de inspecție COV stații de distribuție și terminale

-Organism de inspecție COV cisterne rutiere și feroviare

IPROCHIM . este Autoritatea competentă autorizată de către Ministerul Transporturilor prin Ministerul Economiei să reglementeze domeniul cisterne și ambalaje în conformitate cu directiva CE privind transportul terestru al mărfurilor periculoase.

În acest sens IPROCHIM . este notificată pe site-ul ONU în conformitate cu paragraful din ADR, Acordul European referitor la transportul rutier al mărfurilor periculoase, la care România a aderat. Luând în considerare legislația UE privind acest domeniu de activitate, România a adoptat Legea

Inspecția tehnică COV la stații de benzină și la terminale este realizată de către IPROCHIM . conform legii privind stabilirea cerințelor tehnice pentru limitarea emisiilor COV rezultate din depozitarea benzinei și din distribuția acesteia de la terminale la stațiile de distribuție a benzinei, precum și în timpul alimentării autovehiculelor la stațiile de benzină.

Inspecția tehnică COV a cisternelor care transportă benzina se efectuează cu respectarea cerințelor directivei Uniunii Europene .