HIDROPLASTO

2.00 3 értékelésbol

Strada Pacea, 24, Botosán, Románia

Contact Követés

Compania HIDROPLASTO are o experienta de peste 14 ani in furnizare de produse de constructie extrem de avansate tehnologic, destinate structurilor de inginerie complicate. Ne deosebeste dorinta de a furniza solutii personalizate fiecarui santier in parte, astfel incat fiecare dintre clientii nostri sa aiba un avantaj net superior prin faptul ca nu va mai fi nevoie sa apeleze la un numar mare de furnizori.

In prezent, oferim trei tipuri de servicii: productie, vanzare si montaj, pentru fiecare dintre produsele si tehnologiile proprii. Solutiile si produsele noastre se adreseaza celor care activeaza in industria constructiilor, auto si a maselor plastice.

Hidroplasto a obtinut diploma si trofeul de excelenta , premii acordate pentru promovarea de soluţii inovatoare în domeniul construcţiilor sustenabile şi contribuţia specială adusă la dezvoltarea pieţei specializate din România, în cadrul sectiunei: INOVATIE si TEHNOLOGIE

Fondată în Romania in anul, Hidroplasto s-a dezvoltat într-o companie nationala de succes, cu o poziție de lider în dezvoltarea și producția de : sisteme complete pentru turnare beton : Inaltatori armature , profile triunghi pentru muchiile stalpilor , teava cofrag , dopuri , conurisi distantieri tip rozeta pentru pereti, sisteme și produse etansarea rosturilor de dilatatie si turnare, profile pentru tratarea rosturilor de dilatatie la constructii civile si industriale , aparate de reazem din neopren si dispozitive pentru tratarea rosturilor de dilatatie lapoduri, oferind o garantie de 20 de ani , suporti armati si nearmati , suporti glisanti si insonorizanti, suporti din neopren, productia de ferestre si usi din pvc, consolidare și protejare în sectorul construcțiilor prin echipamente proprii . Compania noastra ofera produse și pentru industria chimica fiind unul din putinii producatori de Granule din PVC , macinatura din PVC dur si elastic, PVC micronizat , oferind clientilor si servicii de regranulare. Compania detine sediu de birouri , depozite si hale de productie in Botosani si Oradea.

Hidroplasto a incheiat anul trecut cu o cifra de afaceri deRON, in crestere cu 46% fata de anul anterior,profitul companiei ridicandu-se laRON dovedind ca seriozitatea si calitatea reprezinta atu-uri importante pentru dezvoltarea portofoliului unei companii.

In portofoliul de clienti ai companiei HIDROPLASTO se numara societati romanesti importante, dar si companii multinationale cu care compania a colaborat la realizarea unor importante proiecte din sectorul constructiilor si din cel al infrastructurii acestea, fara a se epuiza lista partenerilor si proiectelor importante, se pot enumera:VEREST INTERNATIONAL HOLDING SA , COMPREST UTIL SA ,PROCOR SA , CORAL SA , SUCT SA , DELTA ACM 98 SA , ROMOIL93 SRL , ENGINEERING SRL , ING SERVICE SRL , LAURENTIU H SRL , STRABAG ROMANIA,HIDROCONSTRUCTIA SA EGA 93,STRACO SA , CONEXTRUST SA ,TANCRAD, . ,SELINA ,CONSTRUCTII BIHOR, GRUPUL DE CONSTRUCTII SINECON , BOG ART, KRANTZ EUROCENTER, , GEIGER ROMANIA, MAX BOEGL, AKTOR SINONIME SOCIETE,