GO HAIR SRL

4.40 5 értékelésbol

Calea Armatei Române, 78, Nagykároly, Románia

Követés

Povestea brandului Regivero a luat naștere acum 15 ani, în 2005 când Ruben Marian, un antreprenor vizionar și motivat, a început să aibă probleme cu căderea părului și mătreața. Oricui i se poate întâmpla acest lucru, dar nu oricine dezvoltă dintr-o astfel de problemă un start-up de succes, cum este Regivero.

„Un prieten mi-a recomandat o doamnă biochimist din Hunedoara care a inventat produsele Regivero și avea brevet pe ele, iar mie mi s-a părut ceva interesant. Le-am comandat, le-am folosit și după ce am văzut că au efect, am mai comandat și am început să le recomand și prietenilor mei.” Având, însă, un spirit antreprenorial înnăscut, a văzut în această întâmplare o oportunitate. „Pentru mine a fost o provocare să dezvolt un business cu tratamente de păr profesionale, pentru că până atunci aveam o singură afacere, Utilben, o companie prin care vând utilaje și soluții integrate pentru agricultură și industria de construcții. Ca antreprenor vroiam neapărat să capitalizez pe soluția găsită. Sunt foarte mulți oameni care au probleme legate de căderea părului, de mătreață, de mâncărime, și nu prea există soluții  eficiente, cu garanția satisfacției asigurată.”

Tratamentele de păr Regivero reprezintă o soluție naturală și eficientă, cu o mare încredere din partea producătorului. „Eu am mare încredere în Regivero, folosindu-l și văzând efectele benefice eu însumi. Oferim garanția satisfacției, fără dar și poate. Suntem singurul producător de tratamente de păr din țară dispus să returneze banii clientului, dacă produsele nu au impact vizibil în 60 de zile.” 

Filosofia Regivero merge mână în mână cu încrederea și regenerarea. Încredere maximă din partea producătorului că tratamentele funcționează, și regenerare pentru că, tratamentele vindecă activ și cu succes părul și scalpul. Dar, de fapt, întreaga poveste a brandului este ceva mai mult.

„Noi, la Regivero, credem că în organismul nostru există resursele necesare pentru regenerare, doar că este nevoie de puțin ajutor. Aici intervine filosofia Regivero: redăm încrederea oamenilor în abilitățile naturale proprii și prin asta le schimbăm viața în bine”.

Un punct central al brandului este atenția acordată calității produselor, în detrimentul unor elemente cum ar fi efectul vizual al ambalajului sau costurile de promovare. Brandurile comerciale investesc masiv în promovare, ambalaj și costuri de comercializare, doar 2-10% din costul produselor reflectându-se în calitatea ingredientelor. Filosofia Regivero se bazează pe conceptul invers, 80-90% din costul produselor fiind dat de concentrația mare de compuși naturali de calitate premium, procent necesar obținerii efectelor garantate.

Iată de ce tratamentele profesionale de păr Regivero sunt prezente în farmacii, în magazine naturiste, saloane de coafură și frizerii, respectiv online și sunt foarte apreciate de persoanele care le-au încercat.

Regivero este singura companie dermatocosmetică din țară  care asigură consultanță personalizată complet gratuită. 

Cum face acest lucru?

Regivero nu recomandă achiziționarea tratamentelor fără o consultanță prin telefon și/sau email cu un consultant dedicat.
Este nevoie de cunoașterea afecțiunilor pentru a stabili dacă un potențial client are mătreață uscată sau mătreață grasă, exces de sebum sau cauzele căderii părului sunt de natură medicamentoasă. În unele situații poate fi necesar un tratament etapizat în care, în prima fază, se reglează nivelul de sebum și doar după aceea se tratează cauzele căderii părului. Tratamentul diferă complet, motiv pentru care Regivero asigură de la bun început o schemă corectă pentru rezultate optime.

Consultanții Regivero sunt specializați în identificarea și recomandarea schemei de tratament pe baza unui chestionar detaliat care poate fi completat online, pe site, și din care consultanții află severitatea și durata acestei probleme.

Asigurarea unui tratament specializat și personalizat este deosebit de important, în special dacă ne gândim de câte ori am testat, pe bugetul nostru, dermatocosmetice și am ajuns la concluzia că nu funcționează.

„Noi, la Regivero ne focusăm pe rezultate, tocmai de aceea am gândit un proces de vânzare consultativ, cu care suntem singurii pe piață. Fără o consultație prealabilă sau o discuție telefonică cu clientul, nu avem de unde știi dacă produsele comandate vor fi eficiente. De aceea, chiar dacă este un efort în plus pentru noi, ne alocăm timp să contactăm fiecare client și să ne asigurăm că va primi șamponul sau loțiunea cu care se își poate trata problema.” explică conceptul de vânzare COO-ul companiei, Samuel Maran. 

Șampoanele și loțiunile Regivero sunt fabricate din ingrediente biologice și botanice, complet naturale. Produsele au minim 14 ingrediente active, iar aspectul poate cel mai important este concentrația acestor componente în produsul finit. Tratamentele prelungesc faza anagenă (de creștere) a părului, oferă fortifiere, volum mărit, creștere accelerate, facilitând în același timp formarea mai rapidă de noi foliculi. Prin rezultatele dovedite clinic atât șampoanele cât și loțiunile funcționează eficient, nu doar în cazul femeilor, ci și în cazul bărbaților.

„Am dezvoltat un brand de produse premium, care are toate ingredientele necesare, în concentrație crescută, pentru că obiectivul nostru este să livrăm rezultate: rezultate garantate, dacă este urmărită schema de tratament. Totodată, suntem singura companie care returnează costul tratamentului, dacă acesta se dovedește a fi ineficient” – punctează avantajul principal fondatorul brandului, Ruben Marian.

Tratamentele de păr Regivero au obținut 6 certificări de calitate. Produsele sunt de calitate superioară, compatibile dermatologic, sigure pentru utilizare umană și eficiente, iar toate aceste aspecte sunt certificate prin teste.

Brandul Regivero este un start-up focusat pe nevoile celor cu probleme de păr, iar asta se vede și în rezultate: tratamentele au obținut o rată de satisfacție de 90%.

Samuel Maran, COO Regivero, consideră că această rată de satisfacție se datorează unui cumul de factori ce țin atât de calitatea certificată a sampoanelor și a lotiunilor, dar și de consultanța personalizată gratuită și schema de tratament asigurată. „Consider rata de satisfacție a clienților noștri unul dintre factorii de diferențiere față de concurență: nu vrem doar să ne creștem vânzările, ne focusăm ca prin tratamentele vândute să asigurăm rezolvarea problemelor. Asta e ceea ce ne motivează”.

Cultura organizațională a companiei se bazează pe trei valori puternice. Prima este excelența în oferirea unei soluții de calitate premium pentru a avea un păr și un scalp sănătos.  A doua valoare este contribuția Regivero la realizarea viselor atât la nivel individual, cât și la nivel de companii, ne referim aici la companii colaboratoare care își dezvoltă noi servicii datorită parteneriatului. A treia valoare este dezvoltarea personală și profesională continuă a echipei Regivero, într-un cadru corporativ solid, prin care toți membrii sunt motivați și susținuți să învețe și să se dezvolte.  

„În strategia noastră de dezvoltare susținem două direcții importante: alocarea de fonduri pentru proiecte de cercetare și dezvoltare, respectiv pentru creșterea capacităților de producție. Considerăm că aceste două proiecte merg mână în mână și ne vor asigura succesul și pe viitor,” spune Ruben Marian. 

„Scopul nostru este ca  Regivero să iasă la nivel european, deoarece credem că și în România se pot dezvolta produse de care să se bucure întreaga Europă. Totodată, vrem să ne extindem portofoliul de produse și către zona de frumusețe, sănătate, respectiv anti-aging. Am înregistrat brandul REGIVERO în comunitatea europeană din 2017 pentru că asta mă motivează: să creez branduri și modele de succes în România. Toate acestea pentru ca și alții să vadă că se poate și în România.”