Filadelfia Group

3.66 29 értékelésbol

Calea Moldovei, Beszterce, Románia

Követés

ÎMPREUNĂ PE ACELAȘI DRUM este deviza Filadelfia GROUP, companie cu capital 100% românesc, care are în componența sa 5 firme – Tabita Tour, Filadelfia International Logistics, FiladelfiaTurism, Plus Filadelfia Autoservice și DirektAsig.

Avem permanent în vedere nevoile clienților noștri și astfel am urmărit consolidarea unei echipe performante care să poată satisface toate exigenţele acestora.

Obiectivul nostru principal este acela de a excela în tot ceea ce facem. Ne propunem să aparem în fața clienților mereu mai buni, mereu mai performați.

Atingerea obiectivelor pe care ni le-am trasat, prin respectarea cu consecvență a tuturor principiilor și valorilor asumate, este dezideratul întregii echipe Filadelfia GROUP. Ne remarcăm prin profesionalism, flexibilitate și receptivitate față de cerințele clienților, dorind să contruim cu aceștia parteneriate durabile, bazate pe încredere și respect.

Dacă împărtășești valorile noastre – Integritate, Profesionalism și Consecventa și dacă obiectivul tău profesional este obținerea excelenței în tot ceea ce faci, te așteptăm să te alături nouă.