DEMIUMA COMIMPEX SRL

4.43 56 értékelésbol

Craiova, Románia

Contact Követés

Descrierea companiei:
NISSA a luat nastere avand la baza 6 valori puternice, valori ce vor continua sa existe pe tot parcursul dezvoltarii brandului si anume: eleganta, feminitate, calitate, dedicare, pasiune si creativitate.
Colectiile NISSA reprezinta mai mult decat articole vestimentare atent realizate, ele prezinta povestile celor care au contribuit la realizarea lor, a celor care le promoveaza precum si a celor care le poarta.
Tinutele se remarca prin tesaturi fine, croieli atent executate, detalii manuale laborios realizate si se adreseaza tuturor femeilor, indiferent de varsta si persoanlitate, promovand imaginea unei femei moderne, active, independente si sofisticate. NISSA se defineste prin feminitate si eleganta.
NISSA incurajeaza creativitatea si inovatia, isi respecta clientii si angajatii. Echipa NISSA este formata din persoane creative, proactive, dedicate muncii lor, pasionate de fashion, care isi asuma responsabilitatea pentru deciziile luate si care se implica in dezvoltarea brand-ului.
O echipa de peste 400 de persoane, care acopera intreg fluxul de productie (design– creatie - productie) – distributie (stocare si livrare), isi indreapta atentia catre clientul final astfel incat acesta sa primeasca zilnic modele noi, care sa ii ofere o stare de bine.