DATA CONTROL SRL

Gyorsan válaszol
4.00 2 értékelésbol

Strada 1 Mai, Otopeni, Románia

Követés

Data Control SRL este lider de piata in Romania pentru fabricarea si comercializarea cantarelor pentru autovehicule atat in regim static cat si in regim dinamic, echipamente industriale de cantarire si sisteme de cantarire in proces. Produsele si sistemele de cantarire sunt furnizate intro gama larga ce acopera toate domeniile industriei de la exploatari miniere si cariere pana la sisteme de control al deseurilor, utilitati publice, industria aerospatiala, agricultura, transporturi, protectia infrastructurii, industria chimica, industria alimentara si industria farmaceutica.

Compania este structurata in patru divizii integrate: cantarire autovehicule in regim static si dinamic, sisteme de cantarire in proces, monitorizare aparatura de laborator si sisteme de umplere lichide si ambalare. Portofoliul variat de produse include: sisteme de cantarire autovehicule in regim static si dinamic, sisteme de cantarire pentru silozuri si depozite, sisteme de cantarire pe axa pentru autovehicule, sisteme de umplere big bag, sisteme de cantarire pentru produse paletizate, sisteme de cantarire pentru stivuitoare, cantare de carlig, sisteme de cantarire pentru zone cu potential exploziv, celule de cantarire si monturi pentru acestea, platforme de cantarire atat de pardoseala cat si de banc, balante tehnice si analitice, sisteme de cantarire si numarare piese, sisteme de cantarire wireless, indicatoare si terminale de cantarire, imprimante pentru bon de cantarire, sisteme de monitorizare aparatura de laborator.

Data Control fabrica si comercializeaza sisteme de cantarire autovehicule, oferind atat platforme supraterane cat si la nivelul solului cu capacitati pana la 100 de tone, impreuna cu o gama larga de indicatoare, terminale, periferice si accesorii. Platformele de cantarire autovehicule pot fi metalice, mixte metal - beton cat si din beton prefabricat. Accesoriile pentru acestea includ terminale de cantarire fara supraveghere operator, sisteme de recunoastere autovehicul, sisteme de recunoastere automata a numarului de inmatriculare, sisteme de cantarire cu cartele magnetice, sisteme de logistica autovehicule, sisteme de verificare a corectitudinii cantaririi si suport pentru diagnosticare la distanta pentru platforme de cantarire autovehicule si software de cantarire. O suita de pachete software extrem de simplu de utilizat ce include Truck Master® si Railcar Master®, asigura capabilitati extinse de management pentru vehicule si produse impreuna cu integrarea nativa in sisteme Enterprise Resource Planning (ERP) - SAP. Acestea pot fi configurate usor pentru o gama larga de domenii industriale si sunt foarte potrivite pentru aplicatii in domeniile exploatarilor miniere si cariere, controlul deseurilor si reciclarea materialelor, utilitati publice, agricultura, transporturi si protectia infrastructurii.

Data Control este certificata pentru efectuarea conformitatii sistemelor de cantarire folosite in tranzactii comerciale si activeaza la nivel national pentru service si suport tehnic atat in Romania cat si in Republica Moldova prin centrele sale specializate.

Ez a munkáltató jelenleg nem rendelkezik aktív állásajánlatal.