CONSTRUCTII SA

3.00 1 értékelésből

Strada Triajului, 1, Nagyszeben, Románia

Contact Követés

Constructii SA a fost fondata in urma cu peste 65 de ani si activeaza cu success pe piata lucrarilor de constructii-montaj, realizand lucrari de mare anvergura in domeniul constructiilor civile, industriale si rezidentiale, precum si al constructiilor de drumuri, poduri si restaurarilor cladirilor istorice.

Constructii SA a desfasurat din anul 1950 pana in anul 2000 toata gama de activitati din domeniul constructiilor. In anul 2000 intreaga activitate de constructii-montaj a fost preluata de Sinecon SRL (contracte, personal tehnic, economic si de conducere), Constructii SA desfasurand in aceasta perioada activitati conexe celei de constructii–montaj (mecanizare aferenta tuturor lucrarilor, transport tehnologic de toate capacitatile, industrie (activitatile: balastiere, preparare betoane si mortare, constructii si confectii metalice, confectii tinichigerie, confectii din Al-PVC, confectii otel-beton). Din anul, intreaga activitate de constructii-montaj a fost preluata de la Sinecon SRL (contracte in derulare, personal specializat de toate categoriile), Sinecon SRL/SA ramanand cu activitatea de dezvoltator imobiliar.

Compania opereaza pe piata judetului Sibiu, extinzandu-se in toata zona centrala a Romaniei. Datorita unui management competent si a orientarii spre calitate si satisfacerea clientilor sai, compania a avut intotdeauna un trend ascendent fiind in topul firmelor de constructii din judetul Sibiu si din Romania.

CONSTRUCTII SA EXECUTA:
- Lucrari de constructii a halelor industriale si comerciale;
- Lucrari de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale;
- Lucrari de constructii a drumurilor si autostrazilor;
- Proiecte utilitare pt fluide:conducte de aductiune, statii detratare apa bruta, retele
de alimentare cu apa, retele de canalizare menajera si pluviala, statii de epurare
apa uzata;
- Lucrari insatalatii electrice si de telecomunicatii;
- Lucrari de instalatii sanitare, de incalzire si de aer conditionat;
- Lucrari de instalatii gaze;
- Fabricarea betonului si mortarului;
- Extragerea pietrisului si nisipului si productia de agregate naturale de balastiera.