Clinica POLISANO

3.74 47 értékelésbol

Strada Constituției, 24, Nagyszeben, Románia

Contact Követés
Clinica Polisano face parte din unul dintre cele mai mari grupuri de companii cu activitate in industria serviciilor medicale private din Romania, acoperind majoritatea segmentelor de profil – clinici multispecializate, laboatoare pentru analize, centre de fertilitate, primul spital privat din Romania.

Cu sediul central la Sibiu si o prezenta puternica in Bucuresti, succesul Clinicii Polisano a fost demonstrat continuu in cei 17 ani de activitate pe piata serviciilor medicale private, fiind asigurat de calitatea ireprosabila a personalului medical, de tehnologia de ultima generatie cu care sunt dotate clinicile si de grija permanenta pentru siguranta si confortul celor care apeleaza la serviciile noastre.

Companie cu capital integral romanesc, Clinica Polisano a jucat permanent un rol de deschizator de drumuri in domeniul serviciilor medicale private, momentele importante din istoria companiei fiind puncte de reper pentru piata romaneasca in ansamblul ei.

In prezent Clinica Polisano isi extinde si consolideaza pozitia in piata de servicii medicale private din Romania prin deschiderea unui nou si modern centru medical in Sibiu. 

Acest centru de excelenta in serviciile medicale private va include multiple specialitati si cele mai moderne echipamente in linie cu standardele medicale mondiale.