Bipmobile SRL

3.63 27 értékelésbol

Strada Simion Bărnuțiu, 34, Temesvár, Románia

Követés

Bipmobile SRL este una din cele mai dinamice companii de transport si logistica din Romania. Avand sediul central in Timisoara, compania realizeaza transporturi rutiere de marfa, atat intern, cat si international.

Infiintata in anul, Bipmobile este o firma romaneasca, avand capital privat autohton. Compania a inregistrat o evolutie ascendenta in ultimii ani, concentrandu-se in special pe serviciile de transport si logistica din industria automotive si electronica.

Daca la inceput activitatea companiei s-a axat in primul rand pe transporturile si expeditiile urgente, in ultimii ani Bipmobile a diversificat gama de servicii oferite. Activitatea de transport folosind vehiculele proprii a egalat in ponderea cifrei de afaceri activitatea de casa de expeditii, asigurandu-se astfel o crestere sustenabila a companiei. Parcul auto propriu a crescut, avand in flota intreaga gama de autovehicule de transport marfa.

Prin folosirea instrumentelor de management al calitatii serviciilor, am obtinut recunoasterea din partea clientilor si dezvoltarea de servicii noi si complexe.