Noblesse Group International

Bukarest, Románia

Követés

Inceputa in, povestea brandului Noblesse Group a adus pe piata din Romania si pe piata internationala o sonoritate care echivaleaza cu excelenta in arhitectura si design de interior, fiind leader pe segmentul premium si luxury.

Noblesse Group activeaza in domeniul industriilor creative, creand de-a lungul timpului mai multe branduri dedicate unui stil de viata frumos si autentic prin design interior, arta si evenimente: Noblesse Interiors, Studio InSign, Fusion Arts, Palatul Noblesse – Lifestyle Palace si Noblesse Academy.

Echipa Noblesse este locul unde impreuna ne dezvoltam continuu, cream excelenta, traind si impartasind semnificatia Good Life alaturi de clientii si partenerii nostri.

Sediul companiei este Palatul Noblesse, o adevarata bijuterie arhitecturala si culturala a Bucurestiului, acoperind 135 de ani de existenta reprezentativa. Dupa un proces complex de consolidare, restaurare a elementelor originale, amenajare interioara si exterioara, cladirea devine, incepand cu, ceea ce este astazi: unul dintre cele mai importante centre de cultura, lifestyle si design din Europa.

Pentru mai multe informatii, puteti viziona site-ul nostru:

 

Ez a munkáltató jelenleg nem rendelkezik aktív állásajánlatal.