Beck et al. Services

Gyorsan válaszol
4.33 3 értékelésbol

Strada Cometei, 17, Kolozsvár, Románia

Contact Követés

Beck et al. Services este o companie privată cu capital străin, un furnizor de servicii IT care se axează pe valoarea adaugată ce o aduce companiilor client.

Conceptul de servicii IT al firmei cu sediul în Munchen se concentrează pe furnizarea către clienții săi a unei infrastructuri IT mai transparente, mai fiabile, precum și o comunicare îmbunătățită pentru utilizatorii acesteia.

Beck et al. Services oferă servicii de suport tehnic, consultanță pentru infrastructuri IT și aplicații, service desk în mai multe limbi de circulație internațională, mesagerie și colaborare, precum și tehnologii IT de management și monitorizare. Servicii oferite se bazează pe instrumente și metodologii de top, cum ar fi ITIL V3 și managementul serviciilor IT.

Beck et al. Services a intrat în industria serviciilor IT din anul 2000 și a deschis filiale in România,Brazilia și Elveția. Astazi compania are aproximativ 50 de angajați în Germania și Elveția, în jurul de 40 de angajați în România și Brazilia și are o cifră de afaceri anuală de 7 milioane de euro.

Printre clienții companiei se numără Continental AG, Infineon AG,  KWS SAAT AG, Zürcher Kantonalbank, KWS Semințe SRL, Trenkwalder, Certasig, Energobit SA, Salamandra Plus, Porsche Romania,  Comelf SA, Mercury360, Elit.