Banca Romana de Credite si Investitii S.A.

4.16 19 értékelésbol

Șoseaua Ștefan cel Mare, 3, Bukarest, Románia

Követés

Banca Romana de Credite si Investitii este cea mai veche banca privata din sistemul bancar romanesc, implinind anul acesta 31 de ani de la infiintare.

Noul actionar al Bancii, din februarie anul trecut, in persoana domnului Sanjeev Gupta, este presedintele executiv al GFG Alliance (din care face parte si Liberty Galati), grup cu o prezenta in peste 30 de tari, peste treizeci de mii de angajati si o cifra de afaceri ce depaseste 15 miliarde de dolari.

 

Strategia Bancii Romane de Credite si Investitii este de a deveni alegerea pentru banking a persoanelor fizice ce isi doresc si apreciaza tehnologia avansata, pusa la dispozitie de noi, ce permite deschiderea si administrarea conturilor si serviciilor bancare exclusiv online, precum si a persoanelor juridice ce isi doresc si apreciaza suportul real oferit de noi in timp foarte scurt, adaptat la nevoile specifice pe care le pot avea clientii.

 

In centrul acestei strategii se afla angajatii bancii, care prin aptitudinile, cunostintele si experienta lor pot face aceste lucruri posibile la un nivel de calitate ridicat.

 Te poti convinge de importanta pe care o acordam angajatilor alaturandu-te echipei noastre si iti vom arata ca a meritat sa ne acorzi incredere.