LILA ROSSA ENGROS S.R.L.

Looking for Premium Talent
3.38 8 értékelésbol

Bukarest, Románia

Követés

Brandul Lila Rossa este o reusita romanească. Ne-am lansat in Romania in, avand disponibile sute produse de ingrijire personala, frumusete, mobilier si accesorii pentru saloane dar si pentru uz personal. 

Fie ca esti pasionat sau tehnician unghii profesionist aici este locul tau de poveste. Iti punem la dispozitie tot ce ai nevoie pentru o manichiura perfecta, solutii de coafura - frizerie si machiaj.

Suntem experti in solutii complete de manichiura incepand cu lichide de pregatirea unghiei precum: primer (cu acid sau fara), nail prep, ultrabond, base coat sau top coat pana la cele mai vibrante si diverse culori de oja semipermanenta sau gel. Ne mandrim cu formulele inovatoare si pigmentate ale ojei semipermanente si a gelului color ce te vor fermeca inca de la prima aplicare!

Desigur, nici ustensilele pentru manichiura nu sunt de neglijat si ar trebui sa adaugi in trusa ta foarfecutele de cuticule sau clestii de unghii, fiind fabricate din otel inoxidabil de cea mai buna calitate.

Fiind in expansiune catre segmente noi de piata nu am neglijat nici barbatii de aceea, Yoshimoto este brandul personal aparut in 2020 ce se adreseaza barbatilor purtatori de barba, eleganti si stilati. Vei gasi seturi compuse din: ulei, ceara, sampon pentru barba, pieptene sau perie, iar ingredientele sunt 100% organice. De asemenea, vei fi impresionat de calitatea premium si pretul imbatabil ale seturilor de barbierit.

Ne gasesti online pe , dar si in cele 4 magazine fizice din Bucuresti.