Arcforce Solutions

3.75 4 értékelésbol

Calea București, 14, Craiova, Románia

Contact Követés
Business Modelul ArcForce este unic in zona de intermediere de personal, pentru ca reuseste sa utilizeze resursele abundente si relativ slab utilizate din tara lor de origine in scopul de a inlocui resursele lipsa sau intens solicitate din alte tari.

Pe plan legal, nu exista impediemente speciale de vreme ce Uniunea Europeana recunoaste de ceva vreme munca temporara, pe de o parte, iar pe de alta parte a propus reglementari adaptate detasarii de personal. Colaboratorii straini trebuie doar sa completeze un formular E101 pentru a beneficia de o asigurare sociala in tara de detasare.

ArcForce inoveaza in cautarea si selectia de personal Procesul de recrutare ArcForce este optimizat astfel incat sa reduca costurile si, prin urmare, sa propuna cele mai bune conditii tarifare clientilor vest europeni. Insa reducerea costurilor nu presupune un rabat de la calitate. Procesul de recrutare se bazeaza pe o gestionare informatica a competentelor. Baza de date ArcForce cuprinde mai mult depersoane specializate in domeniile profesionale tinta ale companiilor client. Fiecare persoana din aceasta baza de date este informata de mai multe ori pe luna cu privire la oportunitatile sale de angajare. De altfel, fiecare anunt este publicat pe joblog-ul ArcForce inainte de a fi difuzat pe cele mai importante portaluri de recrutare. Candidatii sunt ulterior testati, in functie de procedurile specifice fiecarui domeniu de activitate.

ArcForce inoveaza in metoda de vanzare Companiile de intermediere de personal functioneaza in general cu ajutorul unei retele de agentii locale. Modelul ArcForce, multumita dimensiunii europene a procesului sau de recrutare si selectie, nu are nevoie de o retea teritoriala atat de fina ... si scumpa. ArcForce a decis astfel sa puna in aplicare pentru clientii sai un instrument de selectie a resurselor unic in acest domeniu. Toate CV-urile candidatilor ArcForce disponibili in urmatoarele 30 de zile sunt online. Clientii sunt informati cu privire la oportunitatile disponibile printr-un abonament via email. Nu aude facut, asadar, decat sa dea click pe link-ul care corespunde CV-ului care ii intereseaza pentru a evalua masura in care acesta se potriveste profilului cautat. Preturile serviciilor sunt prezentate, fiind disponibila si o functie de rezervare a acestora. Nu ramane de facut decat o confirmare printr-un bon de comanda clasic. Modelul comertului electronic, adaptat intermedierii de personal, contribuie la randul sau la eficientizarea mijloacelor utilizate de catre ArcForce si la reducerea costului muncii, fara a interveni asupra variabilei salariale.

ArcForce este astfel prima companie bazata pe un model cu adevarat european de resurse umane, fiind in acelasi timp singura societate de intermediere de personal online din lume.