AIM HR Outsourcing

3.67 3 értékelésbol

Strada Wolfgang Amadeus Mozart, 16, Bukarest, Románia

Követés

Scurt istoric

Divizia de HR Outsourcing din cadrul  AIM Romania a fost creata in anul, pe atunci numele nostru fiind Snelling  Personnel Services - companie specializata in servicii de recrutare. Astfel,  dupa 3 ani de la infiintare, am devenit prima  companie care a oferit servicii de leasing de personal in Romania.

In anul, noul profil al companiei determina intrarea in reteaua AIMS  International, retea globala de companii independente de Consultanta si Talent Management.

In timp ce AIMS Executive Search  & Consulting continua sa ofere support  clientilor in cadrul proiectelor de recrutare pentru pozitii de middle si top management, AIMS HR Outsourcing  vine in completarea spectrului de servicii HR prin recrutarea pentru pozitii entry-level si specialisti.

 

Acum

Consultantii nostri au o vasta experienta in resurse umane si au  participat la proiecte variate, in care au mizat pe comunicare si o abordare  deschisa, flexibila.

Partenerii nostri, locali si internationali, provin din industrii diverse, precum: IT, Telecom, Banking, Insurance, Pharmaceutical, Automotive, Industrial, FMCG, Oil & Gas, Real Estate, Airline, Hospitality etc.

In  cei 23 de ani de activitate, AIM HR Outsourcing a construit relatii de lunga  durata cu partenerii sai. Peste 90% dintre clientii nostri au solicitat  prelungirea contractelor existente sau implicarea noastra in noi proiecte. Aceste parteneriate de lunga durata ne inspira sa ne definim drept un  partener care intelege si livreaza solutii de incredere, care sprijina  oamenii si organizatiile sa isi indeplineasca obiectivele ambitioase.