Academia Titi Aur

4.71 7 értékelésbol

Cocani, Románia

Contact Követés

Academia  Titi Aur a luat nastere in urma activitatii lui Titi Aur in automobilismul sportiv, imbinata cu pasiunea si placerea de a impartasi si altora tainele artei de a conduce. 

Viziunea noastra

Ne-am angajat sa ne consolidam pozitia de lider in industria pregatirii conducatorilor auto in Romania, cu scopul de a reduce accidentele rutiere la nivel national.

Misiunea noastra

Oferirea de solutii eficiente pentru pregatirea conducatorilor auto prin activitati de cercetare-dezvoltare ce urmaresc inovarea metodelor de pregatire, cu scopul de a oferi intotdeauna cursuri de inalta calitate.

Valorile noastre

Activitatile noastre se desfasoara intr-o stransa legatura cu valorile in care credem. Cele trei valori esentiale, care constituie fundamentul Scolii de Conducere Defensiva si Pilotaj Titi Aur sunt:

- Experienta

Energia noastra consta in dorinta de a invata intotdeauna, de a avea rezultate si de a reusi. Urmarim un proces continuu de pregatire a trainerilor nostri, astfel incat sa adaptam eficient experienta si rezultatele in metode noi de invatare pentru o inalta performanta.

- Pionierat

Dorinta de a inova in mod constant, atat din punct de vedere tehnic, cat si metodologic, pentru pregatirea conducatorilor auto este un factor motivator pentru dezvoltarea noastra.

- Eficienta

Dezvoltarea unei infrastructuri de inalta calitate reprezinta factorul ce asigura formarea unor relatii de colaborare de lunga durata, intrucat modernizarea constanta a Scolii de Conducere Defensiva si Pilotaj Titi Aur va asigura intotdeauna un mediu reciproc avantajos.