Állás részletei

4.2

Tehnician sisteme de securitate Bucuresti

Gyorsan válaszol
Karrier szint
Kezdő (0-2 év), Középfok (2-5 év), Szenior (5-10 év), Vezető (>10 év)
Foglalkoztatási típus
Teljes munkaidő
Munkavégzés helye
Helyek száma
1

Cauti un loc de munca stabil? Unde sa poti fi motivat si respectat de angajator precum si de cei cu care intri in contact?
Noi iti propunem sa incerci GUARD ONE, care functioneaza pe principiul ca oamenii sunt cea mai valoroasa resursa a unei companii.

Ce vrem de la tine?
Sa fii de incredere, echilibrat emotional, dinamic si cu un mod riguros de organizare a propriei activitati, sa ai studii tehnice , experienta sau NU in derularea de proiecte specifice instalatiilor electrice de curenti slabi, disponibilitate la deplasari, permis de conducere categoria B, curs inginer de sisteme de securitate constituie un avantaj si sa nu fi fost condamnat definitiv pentru savarsirea unei infractiuni contra umanitatii, contra statului ori contra autoritatii, de serviciu sau in legatura cu serviciul.

Ce trebuie sa faci?
Sa realizezi lucrari de montaj instalații curenti slabi, supraveghere video, control acces în conformitate cu proiectul existent;sa participi activ in derularea lucrărilor, cu accent pe calitate, încadrarea în termene și în bugetul de manoperă alocat; sa intocmești documentele de recepție, pe faze de execuție; sa participi la procesul de achiziție de echipamente și materiale pentru lucrări; sa participi la operațiunile de mentenanță pentru sistemele instalate de firmă.

Ce-ti oferim?
Ceea ce-ti doresti, respectiv: conditii salariale avantajoase, plata sporurilor aferente, bonusuri de performanta, cursuri de calificare, reale posibilitati de promovare, siguranta locului de munca.

Esti pregatiti sa faci parte din echipa noastra?