Állás részletei

INACTIVE AD: The employer is not currently actively recruiting for this position, but you can apply for the ad.

Sudor/operator CNC/ muncitor confectii metalice

Premium Talentet keres
Karrier szint
Kezdő (0-2 év), Középfok (2-5 év)
Foglalkoztatási típus
Teljes munkaidő
Munkavégzés helye
Nettó havi bér
1900 - 2300 €
Helyek száma
4

Clientul nostru, o companie specializata in distributia si fabricarea de confectii metalice (cu laser), doreste sa isi mareasca echipa. Cu peste 20 ani de experienta in domeniu, aceasta cauta sa umple mai multe pozitii in fabrica sa din Kildare.

Beneficii:

-contravaloarea zborului spre Irlanda suportata de client

- costul acomodarii asigurat de client

- program de luni pana vineri de la ora 8:00 la 16:30 cu posibilitatea unor ore suplimentare de la ora 16:00 – 00:30 (platite ca atare)

 

Sunt disponibile multiple pozitii, printre care:

Lucrator Confectii Metalice (salariu de €16/ora – brut)

Acesta trebuie sa aiba experienta demostrabila de  minimum 1 an ca sudor (cu certificatele aferente), posibilitatea de a citi desene tehnice cat si experienta in asamblarea confectiilor metalice 

Operator CNC (salariu de €16/ora – brut)

Se cere o experienta minima de 2 ani pentru operarea unei masini de comanda numerica care lucreaza in industria metalului. Certificatul de operator CNC este obligatoriu.

             Acesta trebuie sa poata demostra experienta in operațiile  de prelucrare mecanică a fierului cu ajutorul unei masinarii unelte cu comanda numerica. De asemenea, este necesar ca acesta sa stie sa schimbe discuri, freze, burghie, Sa citeasca planuri si sa poata pregati materialul necesar masinariei.

 

  • 2x lucratori necalificati (salariu de 12,5 €)

Candidatii trebuie sa poata demostra o experienta de minimum 2 ani in constructii. Fie pe un santier sau intr-o fabrica de confectii metalice (lucrul in fabrica constituie un avantaj).

 

Indiferent de pozitie, limba Engleza nu este ceruta la nivel avansat. Dar se cere un minim de nivel conversational.

Daca una din pozitiile de mai sus ti-a starnit interesul si crezi ca ai experienta necesara pentru a te alatura echipei, aplica acum.