Állás részletei

Marketing Online

Karrier szint
Munkatapasztalat nélkül, Kezdő (0-2 év), Középfok (2-5 év), Szenior (5-10 év), Vezető (>10 év)
Foglalkoztatási típus
Részmunkaidő
Távmunka (otthonról végezhető tevékenység)
Nettó havi bér
1500 - 3000 €
Helyek száma
32

🦁 Salut,

Pentru toate detaliile afilierii, vezi site-ul Nameform Media, la sectiunea "Afiliere" creaza-ti un cont gratuit si vei vedea in cateva clipe despre ce este vorba si vino si tu in programul Independent prin #afiliere.


🔻 Sunt Andrei Neboisa si sunt administratorul mini-agentiei de marketing online, Nameform Media si al programului Independent prin #afiliere - cum poti sa generezi venituri lunare recurente fara sa ai vreun produs cu ajutorul Marketingului afiliat adica promovand produsele altcuiva, produse care merg deja, sunt validate si nu trebuie sa faci eform mare ca sa le vinzi si sa incasezi comision.

Cred ca in acest moment, in Romania, pestede oameni traiesc liberi generand venituri din Marketing Afiliat, fara sa aiba vreun sef si fara sa aiba vreun produs in stoc.

Vreau sa te invit si pe tine sa iei parte la o oportunitate foarte mare si anume sa incepi sa te dezvolti cu ajutorul Marketingului Afiliat. Dorim sa initiem sau sa dezvoltam 500 de Marketeri, in cursul unui an, care sa ajunga la venituri de minim 2000 euro pe luna. Sunt cateva mii de marketeri care deja au depasit 1000 euro pe luna, sunt cativa care au depasit zeci de mii pe luna, altii au depasit un sfert de milion de euro pe luna chiar, iar cel mai bun, cel care este de 4 ani si 2 sluni in acest program,  a trecut de jumatate de milion pe luna. 

Dar dorim sa pastram proportiile si sa ajungem ca fiecare dintre cei 500 sa depaseasca initial 2000 Euro pe luna minim, dupa primele 6-8 luni de la inscrierea in program.

Pentru asta, ori intri direct in programul nostru de afiliere, si o poti face accesand site-ul nostru la sectiunea "Afiliere", ori daca nu stii inca ce presupune Marketingul Afiliat si cum poti castiga bani din asta, te asteptam sa te inscrii la cursul nostru, o poti face tot pe site-ul nostru la sectiunea "Learning"

sau vezi prezentarea


🔻 Sunt Andrei Neboisa si sunt administratorul mini-agentiei de marketing online, Nameform Media si al programului Independent prin #afiliere.


Am pus bazale agentiei inca din, in 2019 am oficializat-o si am inceput sa preiau clienti in calitate de agentie, insa pot sa spun ca sunt in marketing inca din, poate chiar inca de mai devreme.

✔ Dupa multi ani in care am acumulat diverse experiente, am ajuns la o formula prin care se pot face bani cu un efort mai mic si avand rezultate mai mari decat in alte proiecte.

Asa ca, aceasta formula implica si transmiterea mai departe a acestui dar, pe principiul “dar din dar se face Rai”, adica vom avea cu totii de castigat.

Pentru asta, ori intri direct in programul nostru de afiliere, si o poti face accesand site-ul nostru la sectiunea "Afiliere", ori daca nu stii inca ce presupune Marketingul Afiliat si cum poti castiga bani din asta, te asteptam sa te inscrii la cursul nostru, o poti face tot pe site-ul nostru la sectiunea "Learning"

Ai sansa deci, asa cum am avut-o si eu, ca incepand cu un buget de doar 300 Lei sa demarezi o afacere online care sa iti aduca venituri chiar impresionante, de ce nu, daca te implici, se pot ajunge si la zeci de mii de euro pe luna si nu sunt cuvinte goale si care doar sa impresioneze.

Cui ne adresam?
Ne adresam, sigur, tututor persoanelor care vor sa inceapa o afacere in online, in domeniul marketingului online.
Sunt invitati sa participe la acest proiect, care va fi unul de amploare, marketeri profesionisti dar si la inceput de drum, influenceri, YouTuberi, blogger, vloggeri dar si manageri de companii, pentru care avem o ramura speciala a acestui proiect. Asa ca oricine este binevenit.

Pentru a face lucrurile mai palpitante si sa merite, ne-am gandit sa oferim ca premiu un laptop de ultima generatie MACBOOK PRO. Legat de atribuirea premiului si de cerintele de indeplinit pentru a putea participa la extragerea la sorti, va voi da mai multe detalii in privat sau le gasiti pe site.

Totodata, toti cei care, si de data aceasta nu va fi o extragere ci e vorba de toti, care vor dori sa faca pasul sa inceapa acest tip de afacere, vor primi gratuit din partea noastra, un curs profesional in care vor invata in cele peste 12 ore de video structurate in 52 de lectii, despre cum sa faca reclame profesionale Facebook, astfel incat sa isi poata duce afacerea la un alt nivel.
Pe langa curs, veti primi si 10 ghiduri complete structurate in 350 pagini despre cum sa faci reclame Facebook pas cu pas, totul de la profesionisti. Un astfel de curs valoreaza peste 800 Lei, unii il vand chiar si la sute de euro.

Deci nu intentionam sa va vindem un curs, asa cum poate ati fost obisnuiti, nu intentionam nici sa va vindem nimic altceva in niciun caz, ci dimpotriva, vi-l oferim gratuit, iar cei 300 Lei despre care va vorbim, nu trebuie sa ii achitati catre noi ci vor fi investitia care se afla la baza afacerii voastre.

Daca te intrebi si daca ai sansa sa reusesti, iti spun ca, chiar si cei care au cunostine minime de IT, pot reusi, si as zice ca sansa de reusita este de 100%. Este foarte simplu. Greul a fost ca sa ajung eu la aceasta formula. Acum ti-o predau si tie, odata cu bonusul despre care am vorbit dar si cu o sustinere din partea noastra despre tot procesul de automatizare al afacerii tale viitoare, astfel incat sa ai succes. Ne intereseaza foarte mult ca tu sa ai succes asa ca ne vom implica.

Sigur ca te intrebi si despre ce e vorba, si ti-o spun acum, este vorba despre cel mai tare program de afiliere prin marketing afiliat, din lume, la ora actuala. Pentru cei care nu stiu ce inseamna marketingul afiliat, pe scurt, inseamna sa vinzi produsul altcuiva, fie ca este fizic fie ca este electronic, care l-a creat si care a confirmat ca este unul vandabil, ce mai ramane de facut este sa ajungi la cine trebuie cu el, si sa il convingi sa cumpere. Astfel vei avea comisionul tau. Te asigur ca este un produs care se vinde foarte bine, un produs de mare succes si pentru a-l vinde nu trebuie facut mare efort. Ba chiar se poate vinde si cu trafic si promovare organice.

Si sigur mai ai o intrebare, si anume de ce o fac, de ce ti-l dau si tie ca pont, de ce ofer laptopul ca premiu si de ce si bonusurile.
Iata de ce. Asa cum apare si in imagini, suntem onesti si transparenti si iti spunem ca, din tot ceea ce vei genera tu ca si venituri, vom avea si noi un procent, dar nu din ceea ce ti se cuvine tie, nu, ceea ce se cuvine tie este doar al tau, iar noi primim din venitul partenerului despre care va voi spune.

De asemenea, foarte important, si tu la randul tau, vei putea aduce alti afiliati, asa cum incerc sa va aduc eu pe voi in business, si de la care sa primesti procent din veniturile generate de acestia. Procentul este unul foarte mare, este vorba de procente din doua cifre, in dolari, per vanzare si nu dintr-o cifra asa cum poate v-ati obisnuit, cei care au mai practicat, sa obtineti din marketingul afiliat traditional. Deci este vorba despre altceva.

Pe scurt, este marketing afiliat de doua nivele, si in niciun caz nu este vorba despre un MLM pentru cei pe care ii duce gandul la asta, nu.
Deci eu iti dau tie pontul, nu imi vei plati nimic, insa voi castiga si eu ceva din faptul ca ai aderat la proiect, prin mine. Sper ca asta, prin spriritul de solidaritate, sa poata fi posibil.

Bun, mai departe.
Despre avantajele afacerii nu o sa vorbesc prea mult, se subintelege ca fiind un business bun, la care am ajuns dupa douazeci de ani de cautari aproape, daca spun ca se merita deci se merita.
Si dupa cum vezi in prezentare, vei fi propriul tau sef, faci ce vrei, cat vrei si cand vrei, nimeni nu te verifica. Vei putea automatiza totul deci vei avea o gramada de timp liber sau pentru altceva. Cel mai important este ca odata adus un client, vei fi platit lunar, deci nu doar o singura data ca si in marketingul afiliat obisnuit, ci atat timp cat clientul pe care l-ai adus va fi abonat si va plati abonamentul, tot atata timp vei primi si tu luna de luna procentul cuvenit. Si este unul mare, cum am zis. Cum e ceva pe doua nivele, vei avea parte si de venituri pasive, cum s-ar putea spune, faci bani si dormind.

Hai sa fim solidari si daca tu ai aflat prin mine de asta, tot prin mine sa pornesti la drum, iar eu te voi recompensa cu tot ce stiu despre asta, cu bonusul si cu posibilitatea de a castiga un laptop.

Cam asta pe scurt, rrstul in privat, dupa care vei putea trece la treaba, iti vei primi bonusul si in cateva zile deja poti genera vanzari si profit, si apoi poate sa vina si premiul.

Pentru acces progra, trimite un email la adresa de pe siteul nostru.

Te astept.

Multumesc foarte mult.
Cu drag,
Andre Neboisai, Nameform Media - affiliate expert & fondator al programului Independent prin #afiliere