Állás részletei

Marketing Afiliat

Premium Talentet keres
Karrier szint
Munkatapasztalat nélkül, Kezdő (0-2 év), Középfok (2-5 év), Szenior (5-10 év), Vezető (>10 év)
Foglalkoztatási típus
Részmunkaidő
Távmunka (otthonról végezhető tevékenység)
Nettó havi bér
2500 - 5000 €
Helyek száma
33

Salut,

Sunt Andrei Neboisa de la Nameform Media si sunt fondatorul prgramului Independent prin Afiliere - acceseaza rapid site-ul Nameform Media la sectiunea Afiliere si vezi in cateva clipe despre ce e vorba.

Cred ca in acest moment, in Romania, pestede oameni traiesc liberi generand venituri din Marketing Afiliat, fara sa aiba vreun sef si fara sa aiba vreun produs in stoc.

Vreau sa te invit si pe tine sa iei parte la o oportunitate foarte mare si anume sa incepi sa te dezvolti cu ajutorul Marketingului Afiliat. Dorim sa initiem sau sa dezvoltam 500 de Marketeri, in cursul unui an, care sa ajunga la venituri de minim 2000 euro pe luna. Sunt cateva mii de marketeri care deja au depasit 1000 euro pe luna, sunt cativa care au depasit zeci de mii pe luna, altii au depasit un sfert de milion de euro pe luna chiar, iar cel mai bun, cel care este de 4 ani si 2 sluni in acest program,  a trecut de jumatate de milion pe luna. 

Dar dorim sa pastram proportiile si sa ajungem ca fiecare dintre cei 500 sa depaseasca initial 2000 Euro pe luna minim, dupa primele 6-8 luni de la inscrierea in program.

Pentru asta, ori intri direct in programul nostru de afiliere, si o poti face accesand site-ul nostru la sectiunea "Afiliere", ori daca nu stii inca ce presupune Marketingul Afiliat si cum poti castiga bani din asta, te asteptam sa te inscrii la cursul nostru, o poti face tot pe site-ul nostru la sectiunea "Learning"

Cateva cuvinte:

Marketingul afiliat, presupune sa promovezi un serviciu sau un produs, pe forte proprii si sa beneficiezi de un comision.

Dupa mai multe experiente, am ajuns la programele de afiliere care ofera comisioane recurente, nu doar o singura data ci luna de luna dupa ce ai efectuat vanzarea, asta din pretul unul abonament pe care il plateste clientul adus.

Nu este un joc, cum am vazut ca tind sa spuna unii care nici macar nu au citit despre ce e vorba, sau in niciun caz un MLM, este vorba despre Marketing Afiliat.

Asadar, daca doresti sau esti interesat sa afli despre cel mai bun program de afiliere din lume la ora actuala, care plateste comisioane de 100% pentru prima luna a clientului care a cumparat prin tine si ulterior 30% in fiecare luna, te rog sa aplici la si iti voi trimite toate detaliile.

Prin cateva metode foarte simple, dar sigur si cu munca depusa, in doar cateva luni se poate ajunge la un venit de 2000 Euro pe luna si dupa care sa cresti nelimitat, in functie de metodele pe care le aplici si munca depusa.

Te astept sa aplici, te voi contacta si iti voi da "pontul". Iti voi spune si de ce fac toate acestea, nu trebuie sa platesti nimic catre mine, ba dimpotriva ofer Bonus 3 cursuri: 1 x Curs de Facebook Ads , 1 x Curs de Google Ads, 1 x Curs de 2Performant (cum sa faci bani rapid ca sa iti promovezi [programul de mai sus) si sansa de a castiga un MacBook Pro cu procesor M1. (ofer doua astfel de Laptopur)

Multumesc.

Andrei Neboisa, Nameform Media - affiliate expert & fondator al programului Independent prin #afiliere